Fit op de werkvloer bij Kinderopvang VIPKids

fitness op de werkvloer kinderopvang vipkids

Delen op social:

Wij kennen enkel VIP’s. Als pedagogisch medewerker ben jij dus heel belangrijk. Jij zorgt voor een veilige en warme omgeving. Ook ben jij de basis van vertrouwen voor de kinderen zodat zij spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Jij bent één van de belangrijkste redenen waarom ouders en kinderen kiezen voor onze kinderopvang.
Daarom ben jij ons enorm dierbaar en hebben we extra oog voor jou.

Naast dat we speciaal voor onze VIPKids medewerkers in Goverwelle een aparte lounge gecreëerd hebben om heerlijk te kunnen rusten, ondersteunen we je ook graag in je vitale gezondheid. Met onze focus op een gezonde werkomgeving krijg jij de mogelijkheid om je fit en vitaal te voelen. Daarnaast kun je ook veel tijd besparen!

Hoe doen we dat?

VIPKids heeft speciaal voor haar medewerkers een super mooie fitness center ingericht waar jij gebruik van kunt maken. Zo hoef jij geen kostbaar sport-abonnement af te nemen en bespaar je tijd door in je pauze heerlijk te bewegen. Zo krijg je bij VIPKids Goverwelle de mogelijkheid om GRATIS te kunnen sporten!

sporten op je werk peuterspeelzaal

In het algemeen is het belangrijk om fit te zijn omdat dit de gezondheid, tevredenheid maar ook de prestaties van de werknemer verbetert. Maar er zijn nog veel meer voordelen van sportmogelijkheden op het werk.

Voordelen van sportmogelijkheden op het werk:

  1. Het geeft gemak

Je hebt toegang tot sportfaciliteiten en je kan tijdens je werkpauzes of werktijd sporten, wat de tijd en moeite bespaart om naar een aparte locatie te gaan.

  1. Voorziet van verhoogde productiviteit

 Sporten tijdens de werkdag kan je energie en focus verhogen, wat resulteert in een verhoogde productiviteit en efficiëntie.

  1. Zorgt voor verbeterde mentale gezondheid

Beweging en sport op het werk kan helpen stress te verminderen, het zelfvertrouwen te vergroten en de algehele mentale gezondheid te verbeteren.

  1. Geeft versterkte teambuilding

Sporten op het werk kan de samenwerking en communicatie tussen teamleden verbeteren, wat de teambuilding en motivatie kan verhogen.

  1. Ruimte en zorg voor jezelf

Sportfaciliteiten op werk kunnen je stimuleren om regelmatig te bewegen en jezelf fit te houden. Zo krijg jij de mogelijkheid om goed voor jezelf te zorgen.


Altijd al willen werken aan je gezondheid?

We’ve got you!

Start nu met deze fitness workout bij je sportfaciliteit op het werk!

Fitness workout – Sportschool training voor beginners! Full Body

Ik kom graag werken bij Kinderopvang VIPKids!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar er oog is voor jou? En er naast werkprestaties ook ruimte is voor je persoonlijke gezondheid? Je bent van harte uitgenodigd bij Kinderopvang VIPKids!

Ben jij een gediplomeerd pedagogisch medewerker met een SPV-diploma? Dat is fantastisch! Wij zoeken jou! Stuur nu je motivatiebrief (of -filmpje) naar [email protected]

Heb jij nog geen SPV-diploma maar ben je wel heel enthousiast over het werken bij VIPKids? Geen probleem, je krijgt bij Kinderopvang VIPKids alle ruimte voor bijscholing en ontwikkeling.

VIPKids kinderopvang 
Ieder kind verdient een sprookje

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven