Kinderopvang VIPKids, want ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang ieder kind verdient een sprookje

Delen op social:

Wie zijn we?

Wij zijn niet zomaar een kinderopvang. Bij kinderopvang VIPKids, zal jouw kindje zich als een werkelijke ‘Very Important Person’ voelen. Veilig, geborgen en vooral uitgenodigd om te ontwikkelen.
Bij VIPKids mogen kindjes zweven: even schommelen in de sprookjesboom, wegdromen tijdens de babymassage, dansen in de kinderdisco of eindeloos buitenspelen op het verkeersplein. Wij bekijken alles door de ogen van het kind: knuffels, auto’s, een échte kinderkeuken en een boutique
met verkleedkleren! Hier wilt jouw kind spelen en ontdekken.

Wij geloven dat kinderopvang een feestje hoort te zijn. Zodat je als ouder, je kind met een gerust hart kan achterlaten in de wetenschap dat je kind de tijd van zijn of haar leven heeft.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie verdient het beste van het hele land? Jouw kind natuurlijk! En daar staan wij voor. Kinderopvang VIPKids, een veilige omgeving met een vleugje magie.

VIPKids Kinderopvang & Entertainment

Waar staan we voor?

Wat wij elke dag opnieuw bij kinderopvang VIPKids zien, is dat kinderen zich het beste ontwikkelen wanneer ze zelfbewust zijn en zich veilig en vrij voelen.

Zelfvertrouwen als basis

Wij geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze zich zelfverzekerd voelen. Een zelfverzekerd kind durft op ontdekking te gaan. Een zelfverzekerd kind durft zich te ontwikkelen en is trots op de stappen die hij of zij zet. Daarom hebben wij dit als vast en essentieel onderdeel van ons educatieve programma gemaakt. Het werken aan het zelfvertrouwen.

Elk moment is een feestje

Elk moment is een feest. Onze activiteiten, het heerlijk kliederen, maar zeker ook het opruimen. Met onze fantastische hocus-pocus-handveger en pilatus-pas-poetsdoek, is ook opruimen een feest.

peuteropvang feestje

Gezond eten

Omdat jouw kind het beste verdient gaat er ook extra aandacht uit naar gezond eten. Vezelrijk brood van de bakker en onbespoten groente en fruit van onze lokale boeren. Zo weet je zeker dat jouw kind de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om te groeien. En natuurlijk mogen de kinderen onze échte VIPKids bakkerij induiken. Ze mogen helpen en maken heerlijke smoothies. Zo ervaren ze hoe het is om heerlijk vers eten te bereiden. Wat een feest!

Veiligheid staat voorop

De zorg voor jouw kind draagt natuurlijk een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom vinden wij het als organisatie belangrijk om transparant te zijn. Met onze camerabewaking en goed opgeleide pedagogische medewerkers, kan je je kind met een gerust hart achterlaten.

Ritme geeft rust

Structuur werkt rustgevend en geeft houvast. Als onderdeel van ons VVE-programma werken wij met dagritmekaarten. Zo weet jij, maar bovenal je kind wat voor leuke dingen er allemaal op het programma staan en weten ze precies waar ze aan toe zijn. Dit geeft duidelijkheid en rust. Tijdens het spelen en ontwikkelen is er een duidelijk en vast ritme in de dag.

pedagogische kinderopvang

Wat bieden wij aan?

Wij werken met maandelijkse thema’s met allerlei leuke activiteiten die jouw kindje stimuleren in hun ontwikkeling. Bij kinderopvang VIPKids gaat ontwikkeling en plezier, hand in hand. Wij werken met een fantastisch educatief VVE-methode, namelijk Uk & Puk.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar Kinderopvang VIPKids? Neem dan snel een kijkje bij één van onze locaties!

Plan een rondleiding in bij één van onze locaties Boskoop, Gouda Goverwelle of Gouda Centrum

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven