Kinderopvang Boskoop

Dagopvang in een betoverend mooie omgeving

Medio 2021 openen de deuren van VIPKids Boskoop: een plek waar baby’s, dreumesen en peuters uit de omgeving van Boskoop vijf dagen per week heerlijk kunnen spelen, leren en ontdekken!

kinderopvang boskoop kinderdagverblijf baby
kinderopvang boskoop beer

Ons derde sprookje…

VIPKids Boskoop wordt een prettig overzichtelijke opvanglocatie, met een inrichting die zich het beste laat omschrijven als ‘sfeervol meets luxe’. Een betoverend gevoel van warmte en comfort overspoelt je zodra je binnenkomt. Er komen twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar; een groep Momcave (maximaal 16 kinderen ) en een groep Kidslounge (maximaal 16 kinderen). Lekker kleinschalig dus.

Onze ervaren pedagogisch medewerker en pedagogisch coach Wahiba Azaaj wordt als hoofdleidster het vaste gezicht en aanspreekpunt van VIPKids Boskoop voor ouders en personeel.

Met een toptuin

Vanaf 1 september zullen onze deuren in Boskoop geopend zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. We kunnen niet wachten tot het zover is! Waar we bijvoorbeeld enorm naar uitkijken, is om straks met de kinderen door de openslaande deuren de grote tuin in te stappen.

De vele bomen geven dat fijne bosgevoel en ook bij VIPKids Boskoop gaan we een sprookjesmoestuin aanleggen. Zo kunnen we met de kinderen heerlijk wroeten in de aarde, plantjes water geven en als klap op de vuurpijl onze zelfgekweekte plantjes, groente en fruit opeten!

Gezond eten bij VIPKids kinderopvang Boskoop

gezond eten bij kinderopvang vipkids goverwelle

Smoothies en spelen

Goed is goed genoeg? No way!

In Gouda zijn de VIPKids smoothies inmiddels bekend én erg geliefd. Natuurlijk wordt het maken van die gezonde, lekkere sapjes ook in Boskoop een vast onderdeel van ons dagprogramma. En hebben jullie al kennisgemaakt met handpop Puk? Deze grote kindervriend hoort bij het educatieve programma Uk & Puk, dat VIPKids aanbiedt.

Schrijf je kind alvast in!

Is jouw kind tussen de 0 en 4 jaar en zoek je een opvanglocatie in Boskoop waar je kind een onvergetelijke tijd gaat krijgen? Kom naar VIPKids Boskoop!

Om zeker te zijn van een plaatsje op deze sprookjesachtige kinderopvanglocatie, willen we alle ouders nu vast de mogelijkheid bieden om in te schrijven voor de dagopvang die we gaan aanbieden vanaf 1 september.

Graag tot snel bij VIPKids Boskoop!

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang 4 tot 8 jaar

Kinderopvang 4 t/m 8 jaar

Bedoeld voor peuters met en zonder VVE indicatie.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven Kinderdagopvang

Tarieven kinderdagopvang en berekenen met de rekentool.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Goverwelle

Kinderopvang met een vleugje magie. Kom naar onze open inloopavonden.