Kinderopvang Boskoop

Dagopvang in een betoverend mooie omgeving

Kinderdagverblijf VIPKids Boskoop: een plek waar baby’s, dreumesen en peuters uit de omgeving van Boskoop vijf dagen per week heerlijk kunnen spelen, leren en ontdekken!

kinderopvang boskoop kinderdagverblijf baby
kinderopvang boskoop beer

kinderdagverblijf Boskoop - Ons derde sprookje…

VIPKids Kinderdagverblijf Boskoop is een prettig overzichtelijke opvanglocatie, met een inrichting die zich het beste laat omschrijven als ‘sfeervol meets luxe’. Een betoverend gevoel van warmte en comfort overspoelt je zodra je binnenkomt. Er zijn twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar; een groep Momcave (maximaal 16 kinderen ) en een groep Kidslounge (maximaal 16 kinderen). Lekker kleinschalig dus.

Bij VIPKids hechten we veel waarde aan de pedagogische kwaliteit. Vanuit onze pedagogische uitgangspunten werken we aan kwaliteit. De pedagogische medewerkers staan stil bij de werkwijze op de groep. We denken in kansen en mogelijkheden. We leren door te doen en doen het samen!

Kinderopvang met een toptuin

Kinderdagverblijf Boskoop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Kom eens kijken op onze prachtige locatie. We hebben onder andere een grote tuin waar de kinderen kunnen spelen.

De vele bomen geven dat fijne bosgevoel en ook bij kinderopvang VIPKids Boskoop gaan we een sprookjesmoestuin aanleggen. Zo kunnen we met de kinderen heerlijk wroeten in de aarde, plantjes water geven en als klap op de vuurpijl onze zelfgekweekte plantjes, groente en fruit opeten! Een peuterspeelzaal waar we lekker, maar vooral ook gezond eten.

Gezond eten bij VIPKids kinderopvang Boskoop

gezond eten bij kinderopvang vipkids goverwelle

Smoothies en spelen

Goed is goed genoeg? No way!

In Gouda zijn de VIPKids smoothies inmiddels bekend én erg geliefd. Natuurlijk wordt het maken van die gezonde, lekkere sapjes ook in Boskoop een vast onderdeel van ons dagprogramma. En hebben jullie al kennisgemaakt met handpop Puk? Deze grote kindervriend hoort bij het educatieve programma Uk & Puk, dat VIPKids aanbiedt.

Schrijf je kind alvast in!

Is jouw kind tussen de 0 en 4 jaar en zoek je een opvanglocatie in Boskoop waar je kind een onvergetelijke tijd gaat krijgen? Kom naar VIPKids Boskoop!

Om zeker te zijn van een plaatsje op deze sprookjesachtige kinderopvanglocatie, raden wij je aan om je bijtijds in te schrijven.
Uiteraard ben je welkom voor een rondleiding.

Graag tot snel bij VIPKids Boskoop!

peuterspeelzaal boskoop vipkids
kinderopvang boskoop vipkids
keukentje kinderdagverblijf boskoop vipkids

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang 4 tot 8 jaar

Kinderopvang 4 t/m 8 jaar

Kinderopvang met educatieve VVE (niet gesubsidieerd).

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven Kinderdagopvang

Tarieven kinderdagopvang en berekenen met de rekentool.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Goverwelle

Kinderopvang met een vleugje magie. Kom naar onze open inloopavonden.

Scroll naar boven