Nieuwsbrief VIPKids augustus 2021

VIPKIds nieuwsbrief augustus 2021 zomer

Delen op social:

Algemene informatie

Vanaf 1 juli j.l kunt ook ook terecht met al uw vragen en/of opmerkingen bij onze nieuwe assistent leidinggevende; Charlotte van Zijl. Zij is werkzaam op de dagen dinsdag/donderdag en vrijdag en zal Lola (algemeen leidinggevende) assisteren met haar werkzaamheden. Charlotte is bereikbaar op het emailadres; [email protected]      

GGD Rapport

Onlangs hebben wij het jaarlijkse inspectie bezoek gehad van GGD Midden-holland bij VIPKids Goverwelle. Ook dit keer hebben wij weer een positief rapport gekregen. Dit rapport staat ter inzage op de website van de Rijksoverheid. (www.landelijkregisterkinderopvang.nl)

Opening nieuwe groep

Vanaf 1 september 2021 openen wij een nieuwe groep het ‘Sprookjesdorp’. Doordat wij een nieuwe groep openen, zullen er wat verschuivingen plaats vinden van de kinderen naar andere groepen. Bij het verschuiven van de kinderen is er zoveel mogelijk gekeken naar de leeftijden van de kinderen. Zo blijven de kinderen rond dezelfde leeftijd, voornamelijk bij elkaar op één groep. Doordat wij met een ‘open deuren’ beleid werken, spelen de kinderen nog steeds op alle andere groepen en maken zij gebruik van alle thema’s van de andere groepen (Theater/VIPKids Bakery/Sprookjesdorp).

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven