Nieuwsbrief VIPKids december 2020

VIPKIds nieuwsbrief december 2020 herfst

Delen op social:


Herfst bij VIPKids

We zitten in het herfst seizoen en we verwachten regenachtige dagen. We gaan natuurlijk buiten spelen, knutselen, dansen, koken en nog veel meer leuke dingen doen. Wij willen u vragen om extra kleding mee te geven, als we naar buiten gaan kunnen de kleren nat worden! Alvast bedankt namens het VIPKids team!

Terugblik op de maand november

Afgelopen maand zijn we aan de slag gegaan met het thema ‘Hatsjoe & sinterklaas’. Hierbij hebben we verschillende activiteiten uitgevoerd met de kinderen waar vooral Puk centraal stond. Het thema spreekt over ziek zijn en uiteraard het sinterklaas feest. Puk was in dit thema ziek. Hij was erg verkouden. De kinderen hebben Puk verzorgd, ze zijn op ziekenbezoek geweest en hebben Puk beter gemaakt. Hatsjoe Puk moest wel heel erg niezen. Niezen jullie ook wel eens kinderen? De kinderen hebben aan ons laten zien dat ze keurig in hun ellenboog niezen. Het thema startte met een voorleesverhaal over een twee broertjes die allebei ziek worden. Eerst was Wikki de muis ziek. Zijn broer Kas vroeg aan Wikki of hij met de bal wilt spelen. Wikki geeft aan dat hij geen zin heeft en ziek is. Wikki ligt ziek in bed en dokter Mol komt hem onderzoeken. Wikki eet veel fruit en rust goed uit in bed. Wanneer Wikki weer beter is vraagt hij aan zijn broer Kas zullen we gaan spelen? ‘Hatsjoe!’ zegt Kas. Ik heb geen zin ik voel mij niet zo lekker.

We hebben verschillende pleisters bij elkaar gezocht en de kinderen hebben hiervan setjes gemaakt. We vroegen: Wat is een pleister? Waarvoor gebruik je een pleister? Zijn er verschillende soorten pleisters? We hebben heerlijke appel chips gemaakt met de kinderen en ze hebben hiervan gesmuld Ook hebben we veel geknutseld zoals: Puk met rode vlekjes, het beertje met de pleisters, de stoomboot van Sinterklaas, Sinterklaas zelf en pieten. We hebben veel gedanst op de muziek van Sinterklaas en daarbij veel lenige oefeningen gedaan. De kinderen zijn deze maand weer lekker verwend met massages door de lieve leidsters.

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te downloaden en verder te lezen.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven