Nieuwsbrief VIPKids februari 2023 – VIPKidsPlus

VIPKIds kinderopvang nieuwsbrief februari 2023 VIPKids Plus

Delen op social:

Speciale groep voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Vanaf januari is er een nieuwe groep bij VIPKids, namelijk VIPKidsPlus. VIPKidsPlus is een peutergroep voor kinderen vanaf 2 jaar met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Bij VIPKids vinden we namelijk dat ook de kinderen die sneller gaan in hun ontwikkeling, op de kinderopvang een uitdagend en passend aanbod aangeboden moeten krijgen! In de volgende blog, van de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong, kunt u lezen waarom het zo belangrijk is dat we een ontwikkelingsvoorsprong vroeg herkennen.

Bij VIPKidsPlus duiken we dieper in op thema’s en onderwerpen en ligt de nadruk meer op het zelf ontdekken, nadenken en ervaren. Het is een kleine groep en we komen elke vrijdagochtend samen van 8.30u tot 13.30u. De thema’s zijn iets anders dan die op de reguliere groepen, omdat de thema’s ook afgestemd worden op de interesses van de kinderen. We houden losjes de seizoenen aan, net zoals binnen de reguliere groepen, maar we kunnen ook maar zo een uitstapje naar de ruimte maken!

Denkt u dat deze groep ook goed past bij uw kind? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of vraag het aan de medewerker(s) van uw kind! Misschien tot snel!

vipkids gym sporten fitness voor medewerkers

VIP-Fit gym voor personeel bij VIPKids

Zéér binnenkort openen wij onze eigen VIP-Fit gym voor personeel op de locatie Goverwelle. Wij vinden het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde leefstijl. Alle medewerkers van alle locaties mogen gebruik maken van de gym. Ook hebben Lola van der Kaa (Algemeen leidinggevende) en Charlotte van Zijl (Assistent leidinggevende) een nieuw kantoor gekregen plus een extra spreekruimte. (voorheen GGZ ruimtes direct naast de ingang).

OK-Gezond app, praktisch hulpmiddel bij gezond eten

Het aanleren van een gezonde leefstijl op jonge leeftijd is belangrijk voor een goede ontwikkeling. Latere gewoonten worden namelijk voor een groot deel bepaald door opvoeding en ervaringen in de (jongste) kindertijd. Het helpt kinderen als professionals in de kinderopvang en ouders samenwerken bij het stimuleren van gezonde gewoonten. De OK-GEZOND app is hierbij een praktisch hulpmiddel. Voor ouders is in samenwerking met medewerkers in de kinderopvang een nieuwe APP uitgebracht; OK-gezond. In de APP vindt u o.a.; Ouder-kind activiteiten , Praktische tips over gezonde voeding, bewegen en slapen, Animaties en u kunt hier het landelijke programma; Gezonde kinderopvang terugvinden.

VIPKids Blog

Wist u dat u op onze website extra blog’s kunt vinden met allerlei leuke onderwerpen (kind gerelateerd). Deze maand een artikel over de 5 leukste kindermusea’s. Klik op onderstaande link om de blog te bezoeken:
https://www.vipkids.eu/de-5-leukste-musea-voor-peuters/

Klik hier om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven