Nieuwsbrief VIPKids juli 2021

VIPKIds nieuwsbrief juli 2021 zomer kinderdagverblijf

Delen op social:

Wat is deze maand voorbij gevlogen op het centrum! Deze maand hebben wij gewerkt aan het thema ‘Ik en mijn familie’. In de ochtend in de kring bij ons fruit hebben we het gehad over onze eigen families. Want wat is dat eigenlijk en wie zijn dat allemaal? Veel kindjes konden wat leuks vertellen over hun opa of oma, broertjes en zusjes. Er was zelfs een kindje die een babyzusje had gekregen! Gefeliciteerd Kayden! Ook hebben wij samen met onze BBL student Julia een echte stamboom geknutseld en kleurden wij een mooie kleurplaat van Puk. De verjaardag van Camila en Lizzy werd ook nog gevierd deze maand! Gefeliciteerd lieve meiden!

Ook was het deze maand supermooi zomers weer. Wij hebben op het centrum dan ook genoten van het zonnetje buiten. De jacuzzi viel bij alle kindjes in de smaak, zwempak aan, petjes op,
zonnebrand op en klaar om te plonzen! Waar we al helemaal van genoten hebben is het nieuwe speelgoed dat we deze maand hebben gekregen. Wauw! Wat zit er veel moois bij! De kindjes zijn er onwijs blij mee; een nieuwe mooie loopfiets voor buiten, een hele mooie autobaan met heel veel autootjes, mooie puzzels voor onze grote peuters én veel mooie boekjes. Dat worden heel veel leuke voorleesuurtjes met elkaar!

Op naar nog een gezellige zomerse maand, in juli gaan we beginnen met ons thema ‘Oef, wat warm’. We zouden het leuk vinden als de ouders of verzorgers van de kindjes zwempakjes, zwemluiers en een wit T-shirt mee zouden willen geven. Zo kunnen we lekker buiten spelen met bescherming voor onze huid!

De gehele nieuwsbrief lezen? Download hier de nieuwsbrief!

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven