Nieuwsbrief VIPKids juli 2024 – Geslaagd!

nieuwsbrief vipkids juli 2024 geslaagd

Delen op social:

Kidskonnect ouderportaal

Wij zijn erg tevreden met het nieuwe systeem. Enkele ouders ervaren nog problemen met het inloggen in het portaal ->

Kidskonnect is enkel te gebruiken via de Kids konnect ouderapp (niet via een browser).

Mocht u nog problemen ervaren met het niet kunnen inloggen etc. stuur gerust een mail naar [email protected], dan kijk ik met u mee.

Gaat u op vakantie dit jaar? Graag willen wij u dan ook vriendelijke verzoeken om dit al door te geven via de app.

kidskonnect

Diploma

We zijn enorm trots en blij om mee te delen dat een aantal medewerkers hun diploma hebben behaald die bij ons een BBL opleiding hebben gevolgd!

Britt, Houyam, Romee, Roeli, Precilla en Tessa blijven in dienst bij VIPKids en daar zijn wij enorm blij mee!!!

geslaagd

Google review

U kunt uw waardering voor onze opvang en onze medewerkers laten blijken door een review te schrijven op Google Uw referentie is een belangrijke motivatie voor onze huidige medewerkers, nieuwe medewerkers toekomstige klanten. U kunt review plaatsen door op onderstaande link te drukken;

Voor VIPKids Boskoop kunt u uw review hier kwijt: https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review,
voor VIPKids Gouda Goverwelle via de volgende link: https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review
voor VIPKids Gouda Centrum via https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review

Alvast hartelijk dank!

Gevonden voorwerpen locatie Goverwelle

Bij de hoofdingang van locatie Goverwelle staan 2 mandjes met gevonden voorwerpen. Als u iets kwijt bent van uw kindje, neem dan een kijkje in de mandjes om te kijken of er iets tussen zit van uw kindje.

Veiligheid op het kinderdagverblijf

Op onze website delen wij regelmatig nieuwe artikelen. Deze maand een nieuw artikel betreft de veiligheid op het kinderdagverblijf; Druk op deze link om het artikel te lezen.

Oproep!

Wij zouden het heel leukvinden als er oma’s en of opa’s zijn die wellicht leuke activiteiten willen organiseren met de kinderen, bijvoorbeeld; kookactiviteiten in kleine groepjes, knutselactiviteiten, voorlezen etc.


Wij zoeken nog voor onze locaties Centrum en Boskoop naar ouders die met ons mee willen denken en ons advies willen geven over het reilen en zeilen op de groepen.

 Heeft u hier interesse in, mail dan naar [email protected]

Oudercommissie Locatie Boskoop

Op locatie Boskoop hebben we vanaf deze maand een oudercommissie. De oudercommissie bestaat momenteel uit 2 leden; Anne Gulikers en Anita Zoeterweij. De leden gaan nog een voorstelstukje publiceren in de volgende nieuwsbrief. 

Terugblik op de maand juni VIPKids Centrum

Beste ouders,

Deze maand zijn we begonnen aan het thema ‘ik en mijn familie’. Wij hebben van ouders hele leuke foto’s van het gezin mee gekregen en deze hangen bij ons op de groep. De kinderen vinden het super leuk om te zien en erover te praten.

We hebben ook nieuwe woordjes geoefend zoals papa, mama, zus, broer, opa, oma en huis. Ook hebben we een leuk boekje gelezen.

We zijn deze maand een paar keer lekker gaan wandelen met de kinderen in de bolderkar. We zijn zelfs naar de speeltuin geweest!

Niet te vergeten was het deze maand ook VADERDAG! De kinderen hebben iets super moois geknutseld voor hun lieve vaders!!

Liefs team centrum

Terugblik op de maand juni  VIPKids Goverwelle Momcave

Beste ouders, 

In deze nieuwsbrief zullen wij meer vertellen over wat wij allemaal hebben gedaan de afgelopen maand. Veel leesplezier! 

Wij zijn de afgelopen maand bezig geweest met het thema: Beroepen! Per week stonden er een aantal beroepen centraal. Tijdens het thema hebben wij gewerkt uit verschillende voorleesboeken. De voorleesboeken hebben te maken met verschillende beroepen. Zo hebben wij als volgt het boek gelezen over de juf , de politie man en de kok. Tijdens het voorlezen geven wij de kinderen mee wat het beroep inhoudt en wat voor leuke activiteiten deze mensen mogen uitvoeren. Tijdens het voorlezen stimuleren wij de taalontwikkeling. Door dat wij elke dag een boekje hebben voorgelezen en dus herhaling aan te bieden, leren de kinderen het boekje uit hun hoofd. Niet alleen het verloop van het verhaal leren de kinderen maar ook de woordjes. Door dat wij dit dagelijks doen vergroot het de woordenschat van de kinderen. 

Omdat het thema beroepen is,  hebben wij de groep zodanig aangepast zodat er verschillende beroepen gespeeld kan worden op de groep. Zo hadden wij verschillende hoeken gecreëerd waar het beroep gespeeld kan worden. In het keukentje waren onze kokken gezellig aan het bakken. Zo hebben wij ook met de kinderen heerlijke cupcakes gebakken.  Er zijn verschillende gebieden waarop de kinderen zich ontwikkelen. Tijdens het bakken stimuleren wij de volgende ontwikkelingen. Denk hierbij aan de taalontwikkeling. Tijdens het bakken benoemen wij verschillende soorten keukengerei. Door dat wij dit herhalen vergroot het de woordenschat van de kinderen. Ook leggen wij de handelingen uit die wij uitvoeren. Door dit te benoemen onthouden de kinderen wat er gedaan moeten worden. 

Ook benoemen wij het aantal producten wat we nodig hebben denk hierbij aan het tellen van hoeveel eieren, boter, melk etc. nodig hebben. Hierbij stimuleren wij de reken vaardigheid. 

Ook laten wij de kinderen zelfstandig de ingrediënten in het beslagkom doen. En ook mogen de kinderen zelf gaan roeren en kneden. Door dit ze zelfstandig te laten doen stimuleren wij fijne motoriek. De kinderen maken kleine fijne bewegingen met de handen. 

Ook hadden wij een doktershoekje. Wat vonden de kinderen dat super leuk. Zo mochten de kinderen verband bij elkaar leggen en pleisters plakken. Door de medische situatie te stimuleren, leren de kinderen vaak de rol van de dokter aan . Ze proberen medeleven en begrip te tonen voor de patiënten. 

Wat hebben wij een leerzame maand achter de rug. De kinderen hebben enorm genoten. We zullen volgende maand beginnen met het nieuwe thema. Wat hebben wij er weer zin in om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. 

Liefs Momcave

Terugblik op de maand juni VIPKids Goverwelle Kidslounge

Beste ouders,

Wat een fantastische maand hebben we gehad bij Kidslounge van kinderdagverblijf VIP Kids! Ons thema deze maand was ‘Beroepen’ en de kinderen hebben zich volop creatief uitgeleefd. We hebben veel geknutseld en geleerd over verschillende beroepen, van brandweerman en politieagent tot dokter en kunstenaar.

Met het mooie weer dat we de laatste tijd hebben gehad, zijn we ook vaker naar buiten geweest. Een hoogtepunt was onze uitstap met de bolderkar langs de lokale winkels. We hebben een bezoek gebracht aan de kapper, de bloemist en andere winkels, waar de kinderen een kijkje achter de schermen konden nemen en meer leerden over deze beroepen.

De kinderen hebben ook genoten van buitenspelletjes en ontdekkingstochten in de natuur.

Het was geweldig om te zien hoe enthousiast de kinderen waren over het thema en hoe hun fantasie tot leven kwam in hun spel en knutselwerkjes. We kijken ernaar uit om volgende maand weer nieuwe avonturen te beleven met een nieuw thema.

Met vriendelijke groet,

Het Kidslounge Team

Kinderdagverblijf VIP Kids

Terugblik op de maand juni VIPKids Goverwelle Sprookjesdorp

Nieuwsbrief juni Sprookjesdorp Deze maand hebben we het gehad over het thema Beroepen! 🧑‍🚒👮👩‍⚕️ De kinderen leerde over allerlei soorten beroepen en wat ze allemaal doen. Bijvoorbeeld: “Wat doet een brandweer?” “Een brandweer blust!” “En, wat doet een politieagent?” “Een politie-agent pakt boeven!” Ook vonden de kinderen het hartstikke leuk om doktertje te zijn. Even luisteren naar het hart, een prikje in de arm en een pleister om de vinger 🩺🥼🩹 Daarnaast zijn we deze maand ook bezig geweest aan de knutsels voor Vaderdag 👨 De kinderen lieten graag weten hoeveel ze van hun papa/opa houden! 💙 We hebben deze maand ook afscheid moeten nemen van Isra, zij is 4 jaar geworden en gaat naar de basisschool 💜 We hebben een hele leuke tijd met Isra gehad op Sprookjesdorp en wensen Isra heel veel succes op de basisschool! PS: Juf Houyam is op vakantie en zal er vanaf maandag 17 juli weer zijn 😎☀️ Op naar het volgende thema! Veel liefs, Sprookjesdorp 🌳

Terugblik op de maand juni VIPKids Goverwelle Babyhotel

Hi allemaal!

Op het babyhotel zijn wij blij dat het mooie weer eraan komt, want dat betekend dat we weer op ontdekking uit kunnen gaan op het speelkleed op de buitenplaats! we hebben lekker buiten gespeeld met de mooie dagen en gewandeld, en een leuke knutsel gemaakt van onze voetjes om de zomer alvast te verwelkomen. (Deze hangen op de deur op de groep)
Ook hebben we deze maand babymassage’s gekregen en veel met de juffies geknuffeld.

Liefs, babyhotel

Terugblik op de maand juni VIPKids Goverwelle Theater

Dag lieve ouders,

Deze maand hebben wij het thema gehad “beroepen”.

We hebben veel geleerd over verschillende beroepen en wij zijn ook met de kinderen naar het winkelcentrum geweest. Hier hebben wij mogen bij de kapper, de bloemist, de dierenwinkel en in de Albert Heijn, de kinderen hebben hier enorm van genoten en geleerd. Wij hebben op de groep ook een mooie thema hoek gemaakt. Wij hebben gemerkt dat de kinderen echt een rijke fantasie hebben en het heel leuk vinden om als bijvoorbeeld doktertje, kappertje enz te spelen.

Deze maand was het natuurlijk ook vaderdag, de kinderen hebben voor de lieve papa’s mooi geknutseld. Wij hebben ook veel kunnen buiten spelen afgelopen dagen en wij hopen binnenkort ook met water en de zwembadjes!

Liefs de kindjes van Theater!

Terugblik op de maand juni VIPKids Boskoop Momcave

Wij zijn begonnen met onze nieuwe thema beroepen, we zijn al begonnen met de beroep “ brandweer”de kinderen lopen al continu sirenegeluiden te maken en vertellen al na “ ik ben de brandweer 🚒🧑‍🚒

Dikke knuffel van de Momcave Boskoop🧸

Terugblik op de maand juni VIPKids Boskoop Kidslounge

In Mei hebben wij juf Quinty mogen verwelkomen op onze groep. Zij is helemaal gesetteld en de kindjes zijn ook aan haar gewend. Samen maken wij er een mooie tijd van!

In Juni mochten de kindjes alle papa’s verrassen met een heel stoer knutselwerkje. Wij zien ze graag aan de sleutelbosjes hangen.

Afgelopen weken was het weer zeer wisselvallig, waardoor wij helaas niet altijd konden buitenspelen, maar wij hebben ons binnen ook enorm vermaakt en zullen dit deze week ook zeker inhalen. Vergeten de mama’s en papa’s niet de zwemluiers mee te geven?😊

Voor de thema beroepen zijn wij ook druk in de weer en zullen er weer echte kunstwerkjes in de klas hangen.

Heel veel zonnige knuffels van alle kindjes en juffen van Kidslounge.

kids spelen

Wat een feest!

Jarigen in juli 2024 :Alvast van harte gefeliciteerd!

Jayson wordt 2 juli 4 jaar
Luca wordt op 3 juli 4 jaar
Sylvie wordt op 5 juli 2 jaar
Aidan wordt op 8 juli 2 jaar
James wordt op 8 juli 2 jaar
Simon wordt op 11 juli 2 jaar
Sophie wordt op 12 juli 2 jaar
Abbas wordt op 13 juli 3 jaar
Kai wordt op 14 juli 3 jaar
Hailey wordt op 15 juli 2 jaar
Stefanos wordt op 15 juli 1 jaar
Esma wordt op 18 juli 3 jaar
Fenna wordt op 20 juli 3 jaar
Amélie wordt op 21 juli 3 jaar
Antonia wordt op 22 juli 1 jaar
Moryan wordt op 22 juli 1 jaar
Ayla wordt op 24 juli 1 jaar
Brandon wordt op 26 juli 3 jaar
Esme wordt op 27 juli 4 jaar
Danique wordt op 28 juli 1 jaar
Jaimylee wordt op 28 juli 3 jaar
Suze wordt op 29 juli 4 jaar
Aleksander wordt op 29 juli 3 jaar
Rosie wordt op 29 juli 4 jaar
Loek wordt op 30 juli 4 jaar
Jayce wordt op 31 juli 4 jaar
Wij wensen iedereen die jarig is een supergeslaagd feestje!

Is uw kindje jarig en staat hij of zij niet in dit overzicht? Laat het ons weten via [email protected], zodat wij op tijd een spetterend verjaardagsfeest voor uw kindje kunnen organiseren.

ballonnen

Telefoonnummers locaties & kantoor

Locatie Goverwelle

Momcave:

06- 14 34 83 69

Sprookjesdorp:

06- 85 73 27 25

Theater:

06- 38 35 19 93

Kidslounge:

06- 42 12 95 18

Babyhotel:

06- 14 34 83 56

Locatie Centrum

06- 27 13 08 18

Locatie Boskoop

06- 42 25 94 53

VIPKids Kantoor
bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven