Nieuwsbrief VIPKids juni 2024 – Kids Konnect

Delen op social:

Kidskonnect

Inmiddels is het nieuwe ouderportaal ruim een maand in gebruik. Wij zijn erg tevreden, hopelijk u ook.

Er is feedback gekomen van enkele ouders betreft het niet volledig kunnen inzien van de foto’s/schriftje. Dit komt dan omdat het ouderportaal via een browser wordt bezocht. Ons advies is dan ook om de app van Kidskonnect te downloaden, hier wordt alles juist in weergegeven.

Gaat u op vakantie dit jaar? Graag willen wij u dan ook vriendelijke verzoeken om dit al door te geven via de app.

Graag wil ik u ook verzoeken om enkel contact op te nemen met de pedagogisch medewerkers via Kidskonnect, daar heeft u de mogelijkheid om berichten te sturen aan de groep. Gelieve geen whatsapp meer gebruiken. U kunt de groep nog telefonisch bereiken voor spoed.

Mocht u nog problemen ervaren met het niet kunnen inloggen etc. stuur gerust een mail naar [email protected], dan kijk ik met u mee.

kidskonnect

Zomerse temperaturen

De zomer begint….. BIJNA!

Gelukkig hebben we al kunnen genieten van wat heerlijke zonnestraaltjes.
Bij VIPKids organiseren wij natuurlijke leuke zomerse activiteiten als het zonnetje schijnt.
Graag vragen wij u om zonnebrand en bij hele hoge temperaturen -> zwemkleding, een zonnehoed en zwemluiers mee te nemen voor uw kindje.

Alvast hartelijk dank!

unnamed

Calamiteit VIPKids Centrum

Op 21 mei jl. is er een brandje geweest op het dakterras op de locatie; centrum.
Door het adequaat en professionele handelen van onze medewerkers zijn alle kinderen snel in veiligheid gebracht. De brandweer gaf ons team een dikke 10. Het dakterras is inmiddels gerepareerd, de kinderen kunnen weer lekker buiten spelen. Alle rookmelders, brandblussers zijn extra gecontroleerd. Het evacuatieplan is nagekeken en geëvalueerd door de directie, leidinggevende en pedagogisch medewerkers. Op woensdag 29 mei 2024 hebben wij weer onze jaarlijkse EHBO/BHV training, deze training wordt ieder jaar herhaald voor alle medewerkers binnen VIPKids. Collega’s, kinderen en ouders krijgen extra nazorg van VIPKids en de brandweer mocht dit nodig zijn. Een brand kan ingrijpend zijn voor kinderen, de brandweer heeft een boek aan ons uitgeleend, wat een mooie aanleiding geeft om nogmaals met elkaar in gesprek te gaan over wat er is gebeurd. Ook hebben de kinderen op de locatie centrum een mooie kleurplaat gekregen, hierdoor kunnen wij op een laagdrempelige manier over brandveiligheid praten.

Google review

U kunt uw waardering voor onze opvang en onze medewerkers laten blijken door een review te schrijven op Google Uw referentie is een belangrijke motivatie voor onze huidige medewerkers, nieuwe medewerkers toekomstige klanten. U kunt review plaatsen door op onderstaande link te drukken;

Voor VIPKids Boskoop kunt u uw review hier kwijt: https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review,
voor VIPKids Gouda Goverwelle via de volgende link: https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review
voor VIPKids Gouda Centrum via https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review

Alvast hartelijk dank!

Verlengde opvang zomervakantie
Kinderen die net voor of in de zomervakantie 4 jaar worden, hebben nog recht op kinderopvang tot einde zomervakantie. U heeft nog recht op kinderopvangtoeslag tot einde zomervakantie als u hiervan gebruik maakt. De plaatsingsovereenkomst van uw kindje eindigt automatisch op het moment dat uw kindje 4 jaar is geworden. Wilt u deze langer laten doorlopen? Stuur dan een email naar [email protected], (vergeet dan ook niet om de einddatum van de opvang te wijzigen bij de belastingdienst)

Oproep!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de tuin/moestuin en op zoek naar een klusjesman. Ook zouden wij het heel leuk vinden als er oma’s en of opa’s zijn die wellicht leuke activiteiten willen organiseren met de kinderen, bijvoorbeeld; kookactiviteiten in kleine groepjes, knutselactiviteiten, voorlezen etc.

Wij zoeken nog voor onze locaties Centrum en Boskoop naar ouders die met ons mee willen denken en ons advies willen geven over het reilen en zeilen op de groepen. Heeft u hier interesse in, mail dan naar [email protected]

Terugblik op de maand april VIPKids Centrum

Beste ouders,

Het was deze maand erg lekker weer! Wij hebben lekker veel buiten gespeeld en ook vaak buiten gepicknickt.

We zijn deze maand begonnen aan het thema ‘kleuren en vormen’. Dit is natuurlijk een super leuk thema omdat er veel te doen/leren is! Wij hebben met de woord kaartjes al veel nieuwe woordjes geoefend!

Wij hebben met ecocline en ronde watjes mooie gekleurde rupsen gemaakt! De kleine kindjes hebben deze knutsel gemaakt met de afdruk van hun voetjes.

Ook hebben de ‘oudere kindjes’ vast geoefend met het plakken van de juiste vormen en kleuren!

En niet te vergeten.. was het deze maand natuurlijk ook MOEDERDAG!! De kinderen hebben hun best gedaan om de mooiste knutsels voor hun liefste moeder te maken. Wij hebben zelf deeg gemaakt en hier mooie waxinelichtjes-houders van gemaakt! Deze houders hebben de kinderen ook nog eens ontzettend mooi versierd.

Liefs,

Team centrum!

Terugblik op de maand april VIPKids Goverwelle Momcave

Thema Eet smakelijk !!!

Afgelopen maand hebben wij het thema eet smakelijk gehad. Op de groep hebben wij een keukentje. In het keukentje hebben wij verschillende soorten maaltijden voorbereid en gegeten. Ook hebben wij met de kinderen heerlijk buiten gepicknickt. Tijdens het fruit en lunch momenten benoemen wij verschillende fruit en groente soorten. Doordat wij dit vaak herhalen bevordert het de taalontwikkeling van de kinderen. Het vergroot de woordenschat van de kinderen.

Tijdens de eetmoment zingen wij ook het liedje “ Smakelijk eten “ . Dit liedje zingen wij voor dat wij gaan eten. De kinderen hebben veel plezier met het zingen. Het bevordert de sociale en taalontwikkeling.

Ten slotte hebben wij het verhaaltje gelezen over rupsje nooit genoeg. Het verhaal gaat over een rups die geen genoeg heeft van eten. In het boekje staat wat de rups dagelijks eet. De kinderen mochten aan de hand van de plaatjes, benoemen wat ze zien. Wat deden de kinderen fanatiek mee.

Volgende maand zullen wij starten met

Thema beroepen. We zullen er een leerzame maand van maken.

Liefs Momcave

Terugblik op de maand april VIPKids Goverwelle Kidslounge

Hoi allemaal,

Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? Wij op Kidslounge in ieder geval wel! Wij spelen met dit lekkere weer wel 2x per dag buiten!! Wij hebben er deze maand van genoten om buiten met de bal te spelen, met de loopwagentjes over het plein te lopen, maar ook om met elkaar liedjes te zingen en muziek te maken. Wij helpen elkaar en leren met elkaar nieuwe dingen.

Geniet en leer jij met ons mee?

Liefs,

Kidslounge

Terugblik op de maand april VIPKids Goverwelle Sprookjesdorp

Beste ouders/verzorgers,

Deze maand stond het thema “eet smakelijk” centraal.

Niks is leuker dan koekjes maken en proeven. We hebben alle ingrediënten benoemd, samen de juiste hoeveelheden afgewogen en daarna genoten van de koekjes.

Ook hebben wij veel geknutseld en vooral buiten gespeeld, want wat hebben wij mogen genieten van het lekkere weer! Ook hebben wij buiten op een bankje geluncht.

Jammieeee wat was dit lekker zeg, een broodje in de zon eten!

Ook was het 12 mei Moederdag!

Wij hebben onze lieve moeders in het zonnetje gezet met een hele leuke knutsel!

Op naar het volgende thema “beroepen”.

Veel liefs,

Sprookjesdorp

Terugblik op de maand april VIPKids Goverwelle Babyhotel

Deze maand stond in het teken van eetsmakelijk!!

Gezonde voeding vinden wij erg belangrijk en een voorbeeld voor de kinderen. We hebben extra aandacht besteed tijdens de eet momenten en veel liedjes gezongen over eten en drinken. 🥕🍌🥒

We hebben deze maand ook veel gewandeld met de kinderen en van het lekkere weer genoten☀️☀️

Liefs, Babyhotel

Terugblik op de maand april VIPKids Goverwelle Theater

De maand mei stond helemaal in het teken van heerlijke hapjes en drankjes.

Met ons thema eetsmakelijk hebben wij heerlijke pizzapunten gemaakt met topping naar wens van de kinderen. Ook hebben we boterhammetjes geknutseld en daar onze groep mooi mee versierd.

Volgende maand gaan wij verder met het thema beroepen. Tot dan!

Liefs, theater

Terugblik op de maand april VIPKids Boskoop Momcave

Deze maand zijn we begonnen met het thema kleuren en vormen. We hebben dit op een spelende wijze geleerd aan de kinderen doormiddel van activiteiten, zingen, plaatjes benoemen en knutselen. Wat een leerzame maand was dit voor ons! Graag heten wij onze nieuwe kindjes welkom : Roy en Gevaisio! Ook zijn we heerlijk aan het genieten van het wisselvallige lente weer☀️🌦️

Dikke knuffel van de Momcave Boskoop🧸

Terugblik op de maand april VIPKids Boskoop Kidslounge

De afgelopen maand hebben wij afscheid genomen van de juffen Marianne en Annemarie, maar verwelkomen wij wij 2 nieuwe vaste (niet zo onbekende) juffen op de groep. Vanaf 1 mei staan juf Robin en juf Quinty vast op de kidslounge.

Deze maand zijn wij aan het oefenen met kleuren en vormen.

In mei hadden de kinderen alle mama’s in het zonnetje gezet met lieve knutsel voor moederdag

Ook hebben wij optimaal genoten van het warme weer en hopen dat wij dit de komende weken nog veel mogen doen.

kid
ballonnen

Wat een feest!

Jarigen in juni 2024 :Alvast van harte gefeliciteerd!

Laura wordt 3 jaar
Jayce wordt 2 jaar
Isra wordt 4 jaar
Justin wordt 2 jaar
Maeli wordt 3 jaar
Nina wordt 1 jaar
Bowey wordt 3 jaar
Puk wordt 2 jaar
Matthew wordt 2 jaar
Feline wordt 1 jaar
Mia wordt 4 jaar

Wij wensen iedereen die jarig is een supergeslaagd feestje!

Is uw kindje jarig en staat hij of zij niet in dit overzicht? Laat het ons weten via [email protected], zodat wij op tijd een spetterend verjaardagsfeest voor uw kindje kunnen organiseren.

Telefoonnummers locaties & kantoor;

Locatie Goverwelle

Momcave:

06- 14 34 83 69

Sprookjesdorp:

06- 85 73 27 25

Theater:

06- 38 35 19 93

Kidslounge:

06- 42 12 95 18

Babyhotel:

06- 14 34 83 56

Locatie Centrum

06- 27 13 08 18

Locatie Boskoop

06- 42 25 94 53

VIPKids Kantoor
bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven