Nieuwsbrief VIPKids mei 2023 – Terugblik locaties

VIPKIds kinderopvang nieuwsbrief mei 2023 terugblik

Delen op social:

Geschillenvrij!

VIPKids is aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang. Zij hebben ons laten weten dat er in 2022 geen geschillen zijn ingediend tegen VIPKids. Wij zijn er trots op dat we ook voor 2022 de geschilvrij certificaten hebben mogen ontvangen!

Ontruimingsoefening

Op onze locatie Goverwelle hebben we afgelopen maand een brand- en ontruimingsoefening gedaan. We vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers oefenen hoe ze moeten handelen wanneer er een calamiteit is. De oefening heeft ervoor gezorgd dat iedereen weer scherp is en dat eventueel knelpunten aangepakt kunnen worden. Hopelijk hoeven we deze kennis niet snel in de praktijk toe te passen!

Haal en brengtijden VIPKids

Helaas hebben we bij VIPKids, net als bij veel andere kinderdagverblijven ook veel zieke medewerkers. Om uw kind goede kwaliteit opvang te bieden, is het voor ons heel belangrijk om te weten welke kinderen er allemaal komen spelen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw kind(eren) voor 09:00 uur op de groep te brengen. Om 09:00 uur starten wij ons dagprogramma met alle kinderen aan tafel. Komt uw kindje niet spelen, meldt u dit dan voor 09:00 uur aan de pedagogisch medewerkers van de groep. Op deze manier hebben wij om 09:00 uur een goed beeld van de kinderen die er zijn of die nog komen. Hiermee voorkomen we dat er onnodig kindjes naar huis moeten worden gestuurd vanwege zieke medewerkers.

Wilt u een uitgebreide overdracht van uw kind(eren) aan het eind van de dag? Dan vragen wij u om uiterlijk 17:50 uur aanwezig te zijn. Om 18:00 uur sluiten wij onze deuren. Wilt u uitgebreid iets bespreken, dan kunt u altijd een gesprek aanvragen met de mentor van uw kindje.

VIPKids Blog

Wist u dat u op onze website leuke blog’s kunt vinden met allerlei interessante onderwerpen (kind gerelateerd).

Zomervakantie

We zijn alweer druk bezig om te kijken wanneer iedereen op vakantie is tijdens de zomer. Weet u al of en wanneer uw kind(eren) afwezig is vanwege vakantie? Geeft u dit dan zo snel mogelijk door aan de pedagogisch medewerkers op de groep? Dank u wel!

Om de nieuwsbrief verder te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven