Nieuwsbrief VIPKids september 2021

VIPKIds nieuwsbrief september 2021 locatie boskoop

Delen op social:

VIPKids Boskoop

Per 1 september a.s. openen wij eindelijk officieel de deuren van onze prachtige vestiging in Boskoop. Wij wensen alle kinderen en pedagogisch medewerkers heel veel plezier in Boskoop

Verschuiven naar andere groep

Per september a.s. zullen er veel kinderen doorschuiven naar een naastgelegen groep. Ook gaat onze nieuwe kdv groep ‘Sprookjesdorp’ open vanaf 1 september 2021. Wij wensen alle kinderen veel speelplezier toe op zijn/haar nieuwe groep!

VIPKids BSO en halve dagen opvang

Per 1 januari 2022 stopt VIPKids met de buitenschoolse opvang. Er komen veel aanmeldingen binnen met de vraag voor opvang van 0 t/m 4 jaar waardoor wij besloten hebben het ‘Sprookjesdorp’ te openen als kinderdagverblijf groep om zo meer kindplaatsen te creëren. Wij gaan de kinderen van de BSO erg missen! Ook stopt VIPKids met het aanbieden van halve dagen opvang om zo meer plaatsen te creëren voor kinderen die gebruik willen maken van een ‘hele dag’ opvangdag.

Dag van de leidsters

Op woensdag 16 september a.s. vieren wij ‘De dag van de leidsters’. Op deze feestelijke dag zetten wij onze pedagogisch medewerkers extra in het zonnetje. We zullen de gehele dag feestelijke activiteiten doen met de kinderen. Mocht u ook iets leuks willen geven met de kinderen dan mag dit natuurlijk. Een mooie tekening van uw kindje is al een prachtig cadeau! 

Verder lezen? Klik hier om de gehele nieuwsbrief te downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven