Nieuwsbrief VIPKids september 2022

Delen op social:

Lekker buitenspelen bij VIPKids kinderopvang Gouda

Wat was dit een warme en zonnige maand. Wij hadden deze maand het thema ‘vervoer en verkeer’ wij hebben met de kindjes stoplichten gemaakt. Wij hebben liedjes gezongen over het vervoer. ‘Klein rood autootje waar breng je ons naartoe’ Wij hebben veel buiten gespeeld, maar ook op de warme dagen lekker binnen koel gespeeld, met een extra glaasje drinken.
Ook is er een super leuke nieuwe collega bij gekomen, Helena zij start bij ons een BBL opleiding. Zij werkt op de maandag, donderdag en vrijdag! Hier een berichtje naar jullie toe vanuit

Helena:
Vorige week ben ik begonnen bij Vipkids op de fluwelensingel op een groep met hele leuke kindjes en hele lieve collega’s. In september ga ik aan de opleiding pedagogisch medewerker beginnen! Hoop nog veel leuke en lieve dingen mee te mogen maken met jullie allemaal. Ik heb er enorm veel zin in! Veel liefs vanuit het Centrum

Terugblik op de maand Augustus Babyhotel

Deze maand zijn we bezig geweest met het thema verkeer en vervoer. Het was weer een hele gezellige en warme maand! We hebben liedjes gezongen die over het verkeer gingen en met auto’s gespeeld.

De afgelopen maand was een heerlijke zomer maand we hebben lekker in een badje gespeeld, en zijn ook naar buiten geweest.

Deze maand hebben we weer een paar nieuwe kindjes mogen verwelkomen op onze groep. Wij wensen de nieuwe baby’tjes heel veel plezier op de groep. Wij kijken weer erg uit naar de volgende maand, het nieuwe thema is Circus!

Liefs de juffen van babyhotel

Download hier de nieuwsbrief om deze in zijn geheel te lezen.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven