Werken in de kinderopvang?

Delen op social:

Kom werken bij kinderopvang VIPKids

Wij van VIPKids zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen graag en zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s!
Ben jij degene die net een BBL opleiding volgt? Of ben je die doorgewinterde pedagogisch medewerker die op zoek is naar de leukste kinderopvang in Gouda en omstreken?
Je bent van harte welkom in onze sprookjesachtige en magische werkomgeving!

Jij en je collega’s zorgen er samen voor dat alle kinderen bij VIPKids zich speciaal voelen.
Je werkt in een veilige en gezellige omgeving met een vleugje magie!
In ons sprookjesdorp nodig jij de kinderen uit om ontspannen te ontwikkelen en ontdekken. Je maakt in onze VIPKids bakery de lekkerste gerechten. Daarnaast is er alle ruimte voor dansjes in onze kinderdisco of lekker tuinieren in de moestuin. Ook kan je samen met de kinderen racen in ons fantastische verkeerspark, of op shop-avontuur in ons kledingboutique, bloemenwinkel en nog zoveel meer..!

Wij kennen enkel VIP’s. Als pedagogisch medewerker ben jij belangrijk. Jij zorgt voor een veilige en warme omgeving. Jij bent de basis van vertrouwen voor de kinderen zodat zij spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Wij hebben oog voor jou!
Wij hebben speciaal voor onze VIPKids-medewerkers een aparte lounge gecreëerd. Een perfecte plek om als team even samen te komen, even te ontspannen of het vieren van een verjaardag van één van je collega’s. Een beetje extra aandacht voor jouw vitaliteit betekent extra energie en magie voor onze fantastische VIPkids!

Jij bent van harte uitgenodigd om mee te draaien in één onze fantastische teams.

Wie zoeken wij?

Je houdt van kinderen en kan makkelijk je aandacht en begrip tonen. Je biedt veiligheid en geborgenheid en kunt goed samenwerken en overleggen. Je ondersteunt kinderen in het spelenderwijs ontwikkelen en bent zelf ook leergierig. Daarnaast ben je creatief en kan je goed structuur aanbieden aan de daginvulling. Je bent goed in plannen en stelt je flexibel op.

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan nu contact met ons op.

Ik wil graag een BBL-opleiding volgen tot pedagogisch medewerker!

BBL staat voor een beroeps begeleidende leerweg. BBL-studenten gaan deels naar school maar beginnen ook gelijk met werken. Als student ga je 1 of 2 dagen naar naar school en de rest van de week ben je inzetbaar om te werken in de kinderopvang.

Opleidingsduur

Een BBL-opleiding is modulair en duurt maximaal 3 jaar. Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring is een verkort traject mogelijk. Er zijn vaak meerdere startmomenten per schooljaar.

Ik kom graag werken bij Kinderopvang VIPKids!

Ben jij een gediplomeerd pedagogisch medewerker met een VVE-diploma? Dat is fantastisch! Wij zoeken jou! Stuur nu je motivatiebrief (of -filmpje) naar [email protected].
Heb jij nog geen VVE-diploma maar ben je wel heel enthousiast over het werken bij VIPKids? Geen probleem, je krijgt bij Kinderopvang VIPKids alle ruimte voor bijscholing en ontwikkeling.

VIPKids kinderopvang Gouda & Boskoop, ieder kind verdient een sprookje.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven