VIPKids  

Kinderdagverblijf

Welkom bij kinderdagverblijf VIPKids Gouda.

     VIPKids is een kleinschalig en huiselijke         kinderopvang met 16 kindplaatsen

van 0 tot 4 jaar in Gouda. 

Iedere donderdag

van 18.00 tot 19.00 OPEN HUIS 

Op deze avond kunt u vrijblijvend binnenlopen en een rondleiding krijgen en al uw vragen stellen aan onze medewerkers. Mocht u een andere dag of tijd willen stuur dan een mailtje naar info@vipkids.eu voor een afspraak.

Voor de dagopvang rekenen wij het tarief van € 7,18 

Wij nodigen u van harte uit om door de website en onze Facebook te bladeren. Mocht u interesse zijn gewekt neem dan contact met ons op of loop gezellig even binnen op onze Open Avond. 

Graag stel ik mijzelf even voor:

Mijn naam is Mariëlle en ik ben uw gastvrouw voor de open avond en tevens pedagogisch medewerker op de groep bij VIPKids. Sinds enkele jaren een van de vaste gezichten op de groep. Wij beschikken  niet alleen over een vast team maar ook nog eens over een heel knus en hecht team wat veel  voor de kinderen en elkaar over heeft . VIPKids is echt een onderdeel van ons leven geworden en dit doen wij met veel plezier. Wij zien VIPKids als 1 grote  familie en dat proberen wij  uit te stralen. Dat maakt het werken bij VIPKids als thuiskomen.Terug komend op onze open avond. Tijdens de open avond kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig vrijblijvend de sfeer van ons kinderdagverblijf proeven en zal ik al uw vragen met veel plezier beantwoorden.

Bij VIPKids wordt gewerkt met de VVE-methode Uk & Puk. Uk & Puk is een totaalprogramma voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen, dat pedagogisch medewerkers een manier biedt om methodisch en gericht te werken aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar


VIPKids Kinderdagverblijf

Fluwelensingel 83

2806CE Gouda

Tel 0182-512586 of 06-51181831

 

089266