Jij en VIPKids

Werken bij de leukste kinderopvang van Gouda en Boskoop! Welkom bij VIPKids

Wil jij kinderen iedere dag een stukje magie bezorgen, het ene moment in de VIPKids Bakery en het volgende moment onder de grote lichtjesboom in het Sprookjesdorp? Als VIPKids-medewerker kun jij kinderen laten zweven zodat ze even helemaal loskomen van het dagelijks leven.

Jij en je collega’s zorgen er samen voor dat alle kinderen bij VIPKids zich speciaal voelen. Een relaxmomentje creëren tijdens een babymassage, lekker gek doen met de peuters in de kinderdisco of samen met de kleuters een frisse neus halen in de moestuin… En schenken ze jou een lach van oor tot oor, dan weet je: dit wordt weer een topdag!

werken bij vipkids kinderopvang bso gouda

Sprookjesachtige luxe

Een unieke werkplek

werkeb bij kinderopvang gouda loungeruimte

Onze opvanglocaties hebben dezelfde luxe inrichting als een modern hotel, maar dan een speciaal voor kinderen. Op locatie Goverwelle hebben we zelfs een echt Babyhotel, met babyhangmatjes en een doorkijkje naar het Sprookjesdorp. Geen saaie slaapvertrekken of klinische verschoningsruimte, maar een perfecte blend van hip en gezellig. Werken in een fijne ruimte geeft je tenslotte energie die je automatisch overdraagt op de kinderen.

De inrichting bij VIPKids heeft een uniek design omdat alles handgemaakt is. Je krijgt vanzelf zin om de kinderen te helpen in hun droomjurk of piratenpak in het VIPKids Theatre of alle instrumenten tevoorschijn te toveren bij de muziekboom. Sowieso vinden we zingen, dansen en muziek maken even belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen als leren lopen, praten en tellen.

De hele wereld mag weten dat VIPKids bestaat! Wij houden wel van een beetje reuring en dus hebben we ons wagenpark uitgebreid met… een limousine! Heb jij onze VIPKids-limo al gespot?

Even ontspannen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook af en toe kunnen ontspannen. Daarom hebben we een aparte lounge gecreëerd, speciaal voor de VIPKids-medewerkers. Met een muziekje op de achtergrond en sfeervol verlicht, een keukentje en heerlijke relaxfauteuils met massagefunctie. Een perfecte plek om als team even samen te komen om te sparren of de verjaardag van een van je collega’s te vieren. Of om gewoon een momentje voor jezelf te pakken terwijl je een cappuccino of juice neemt.

VIPKids Academy

Ontwikkeling is niet alleen een thema voor de kinderen. Bij VIPKids geven we ook jou alle ruimte om te groeien. Er valt altijd iets te leren, daarom zijn we onze eigen VIPKids Academy gestart.

We hebben allerlei trainingen voor ons personeel klaarstaan met handige, door collega’s zelf gemaakte instructievideo’s. Wil jij bijvoorbeeld een certificaat behalen voor babymassage of kinderfotografie? Jouw collega’s leren je de kneepjes van het vak. En heb je zelf een interessante expertise die mooi past binnen ons werkgebied? Dan kruip je zelf in de trainersrol en leren we graag van jou!

vacatures kinderopvang gouda vipkids

VIPKids visie

Spelenderwijs leren, dat loopt als een rode draad door de dag. Op onze dagopvang hanteren wij de educatieve VVE-methode Uk & Puk.

Maar er zijn dingen die wij minstens zo belangrijk vinden als het educatieve deel, zoals gezonde voeding, veiligheid en kinderen meer zelfvertrouwen geven.

Voor de sprookjesspiegel

Kinderen met een flinke portie zelfvertrouwen kunnen de hele wereld aan, dus daar besteden we veel aandacht aan. Naast het geven van gerichte complimenten neem je als pedagogisch medewerker bijvoorbeeld ieder kind wekelijks mee naar onze sprookjesspiegel. Daar leer je het kind niet alleen kijken naar de kleur van zijn ogen en hoeveel vingers hij heeft, je maakt ook duidelijk dat ieder kind mooi is zoals hij is.

vipkids sprookjesspeigel bso

Samen smoothies maken

Je maakt kinderen enthousiast voor gezonde voeding. Zo hebben we op beide locaties een echte VIPKids Bakery, waar we elke dag groentesmoothies maken. Die maak je samen met de kinderen, zodat ze vanzelf gaan roepen: ‘Zo is boerenkool superlekker!’

gezond eten moestuin kinderopvang

Coaching en veiligheid

Vanuit het centrale kantoor monitoren we alle ruimtes via ons camerasysteem. Om te hulp te schieten bij een mogelijk onveilige situatie, maar ook om interessante momenten terug te kunnen kijken voor een interventie. Een heel effectieve manier om van elkaar te leren.

coaching en veiligheid vipkids

Kinderopvang en meer

Wij hebben twee kinderopvanglocaties: VIPKids Gouda Centrum en VIPKids Gouda Goverwelle. In die laatste bieden we uiteenlopende entertainmentactiviteiten aan: van babyshower tot fotoshoot en peuteryoga. Zie jij het wel zitten om naast je werk als pedagogisch medewerker een paar uur per week te werken als hostess tijdens een cake smash, kinderfeestje of andere happening? Dat kan! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ben jij een ster in ...

Kinderen een gevoel van veiligheid en geborgenheid bieden

(bij VIPKids ben jij even hun ‘papa en mama’)

Enthousiasme en energie overbrengen op de kinderen

(én je collega’s)

Kinderen spelenderwijs dingen leren

(en zelf ben je ook leergierig)

Een creatieve draai geven aan de daginvulling

(dansen, zingen, muziek maken, knutselen)

Dan willen we jou graag in ons VIPKids-team! Heb je ook nog een VVE-diploma? Helemaal top, precies wat we zoeken. Zo niet? Geen probleem: je krijgt bij VIPKids alle ruimte voor bijscholing. Stuur je motivatiebrief (of -filmpje) naar [email protected].

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang 4 tot 8 jaar

Kinderopvang 4 t/m 8 jaar

Kinderopvang met educatieve VVE (niet gesubsidieerd).

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven Kinderdagopvang

Tarieven kinderdagopvang en berekenen met de rekentool.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Boskoop

Kinderopvang op onze nieuwe locatie VIPKids boskoop

Scroll naar boven