Kinderopvang Gouda Goverwelle

Ieder kind verdient een sprookje

...en dat begint bij VIPKids Goverwelle al bij de entree. Je wordt verwelkomd met muziek en komt binnen in de ontvangsthal met mooie muurschilderingen, gekleurde lampjes, een mozaïekvloer, veel knuffels en een lange fluffy zitbank.

kinderopvang gouda vkipkids locatie goverwelle
vve peuterprogramma vipkids

Het echte leven ontdekken in een sprookje?

Treed binnen in ons VIPKids-sprookjesdorp! Met een circusentree van grote knuffeldieren, bellenblaas en sprankelende lampjes kom je in een miniversie van het echte leven terecht: een kapsalon, kledingboetiek, bloemenwinkel, autogarage compleet met tankstation, een doorkijkje naar het babyhotel en in het midden een grote sprookjesboom.

Kijk, daar woont hondje Fifi! Heeft hij vandaag al een bot gekregen? Waar is Fifi nou gebleven? O, hij is bij zijn vriendje aan het spelen. Ik breng hem wel even naar huis.

> We merken dat kinderen in hun spel echt een rol aannemen. Fifi is niet zomaar een knuffel, nee, hij moet ook verzorgd worden! Spelenderwijs leren ze hier om te gaan met situaties uit het dagelijks leven.

Onze dagindeling op locatie Goverwelle is zo afgestemd, dat elke kinderopvanggroep hier een moment van de dag in het Sprookjesdorp kan zijn.

VIPKids Goverwelle: een andere wereld

Waar je je auto nog parkeerde op geasfalteerd terrein, merk je daar eenmaal bij VIPKids niets meer van.

Als je bijvoorbeeld bij de Babylounge of Momcave door de ramen naar buiten kijkt, ben je ineens omringd door veel groen, een mooie waterplas en een fraai aangelegde moestuin.

Ga je in de VIPKids-gang niet rechtsaf naar de Momcave, maar linksaf, dan sta je ineens voor de verschoningsruimte. 

Hou je van klinisch? Sorry, dan hoef je niet binnen te stappen. Wij willen namelijk dat ook deze ruimte familiegevoel en luxe uitstraalt. Fijn voor de kinderen én voor onze medewerkers: alsof je het kind in een mooie kinderkamer aan het verzorgen bent. Hebben de ruimtes een prettige vibe, dan brengen de pedagogisch medewerkers hun positieve energie automatisch over op de kinderen. Win-win, houden we van.

Wij maken van kinderluxe de nieuwe standaard

Relaxen en gezond snacken

gezond eten bij kinderopvang vipkids goverwelle

Goed is goed genoeg? No way!

Babymassage zit daarom bijvoorbeeld standaard inbegrepen bij onze kinderdagopvang. Is het mooi weer? Dan kunnen de allerkleinsten heerlijk wiegen in de hangmatjes onder het overdekte loungegedeelte van onze tuin en de andere kinderen hier lekker neerploffen in de zitzakken na een rondrace op het verkeersplein.

Bij de entree hebben we een fruitbar waar kinderen om beurten een mandje met verse groenten en fruit mogen halen.

Van deze verse ingrediënten maken we samen met de kinderen smoothies, een dagelijks terugkerend onderdeel van ons opvangprogramma, met elke maand weer een nieuw recept.

Zelf fruit plukken

In ons buitenverblijf hebben we een moestuin aangelegd en een kas gebouwd. Terwijl de kinderen helpen met zaaien, schoffelen en plantjes water geven, leren ze over wat er allemaal groeit en bloeit. En mogen ze natuurlijk ook de groenten, kruiden en fruit mee helpen oogsten. Alle kids bij VIPKids hebben groene vingers!

Begin óók jouw dag hier

VIPKids gunt alle drukke ouders een rustige start en afsluiting van de dag. Daarom hebben wij een speciale loungeruimte ingericht. Drink hier een cappuccino in een van de luxe fauteuils voordat je de ratrace van een drukke werkdag instapt, of het dagelijkse riedeltje koken-wassen-bedritueel afwerkt. Even ontspannen…

loungeruimte vipkids goverwelle
momcave kinderopvang gouda lounge

VIPKids-groepen

Onze locatie in Gouda Goverwelle heeft plek voor verschillende opvanggroepen.

Babyhotel

Babygroep voor maximaal 12 baby’s van 0 tot 1 jaar.

Kidslounge

Babygroep voor maximaal 16 baby’s en dreumesen van 0 tot 4 jaar.

Momcave

Peutergroep voor maximaal 16 peuters van 2 tot 4 jaar

Theatre

verticale groep voor maximaal 16 baby’s, dreumesen en peuters van 0 tot 4 jaar

VVE - Peuterprogramma

Peutergroep voor maximaal 16 peuters van 2 tot 4 jaar.

Sprookjesdorp

Een groep voor maximaal 16 kinderen van 1,5 tot en met 4 jaar oud.

De Momcave heeft een eigen VIPKids Bakery, de Theatre een discodansvloer… iedere plek bij VIPKids Goverwelle heeft zo zijn specialiteit. Check ze allemaal op deze site

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang 4 tot 8 jaar

Kinderopvang 4 t/m 8 jaar

Kinderopvang met educatieve VVE (niet gesubsidieerd).

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven Kinderdagopvang

Tarieven kinderdagopvang en berekenen met de rekentool.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Boskoop

Kinderopvang op onze nieuwe locatie VIPKids Boskoop

Scroll naar boven