Dagopvang 0-4 jaar

Voorheen: Peuterspeelzaal

In Gouda hebben wij twee kinderdagverblijven. VIPKids Centrum is een kleinschalige opvanglocatie met plaats voor maximaal 16 kinderen in een verticale groep van 0-4 jaar. VIPKids Goverwelle heeft meerdere opvanggroepen: twee babygroepen van 0-2 jaar, een peutergroep van 2-4 jaar en een verticale groep van 0-4 jaar. Daarnaast heeft VIPKids op locatie Goverwelle een educatief VVE-Peuterprogramma (voorheen: Peuterspeelzaal) voor kinderen van 2-4 jaar.

Ook bieden wij opvang voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. De groep heet VIPKids Plus + en is iedere vrijdag geopend van 8:30 tot 13:30 uur.

peuterprogramma peuterspeelzaal ontwikkeling kinderopvang gouda

Ontwikkelen in een fijne, veilige omgeving

Kinderopvang: een stukje van de basis

peuterspeelzaal vve peuterporgramma kind

Hoewel je er als ouder niet meteen bij stil zult staan, heeft een kinderdagverblijf meer dan alleen een educatieve en verzorgende functie. De sfeer die er hangt, de positieve vibe die de pedagogisch medewerkers overbrengen op de kinderen, is van onschatbare waarde voor ieder opgroeiend kind.

In zijn eerste levensjaren is je kind volop in ontwikkeling, en alles wat het meemaakt, wordt voorgoed geprogrammeerd in de hersenen. Hoewel kinderen zich op latere leeftijd lang niet meer alles zullen herinneren, blijft er wel een bepaald gevoel hangen. Wij dragen graag bij aan die positieve basis waardoor de eerste herinneringen van jouw kind fijn, geborgen en happy zullen voelen. Dat zorgt er tenslotte voor dat je kind met veel meer zelfvertrouwen het leven tegemoet gaat.

Veilig en vertrouwd

Natuurlijk is veiligheid een absolute voorwaarde geweest bij de bouw en indeling van onze kinderdagverblijven in Gouda Centrum en Gouda Goverwelle. We hebben op beide locaties ook een camerasysteem, waardoor we alle ruimtes goed kunnen monitoren. Maar veiligheid en een vertrouwde vibe kunnen geweldig goed samengaan, hebben we bij VIPKids gemerkt. Zo hebben we de inrichting van onze kinderdagverblijven geïnspireerd op ‘het gezin’, zodat het hier ook voelt als thuiskomen – voor kinderen, ouders én VIPKids-medewerkers.

Kom zelf die sfeer proeven

Een fijne sfeer, die kun je niet kopen: die creëren we samen bij VIPKids.

Daarom nodigen wij iedereen graag uit voor een rondleiding om het VIPKids-gevoel zelf te ervaren: dit voelt goed, hier krijgt mijn kind een fantastische basis. Klik op de button om een datum te reserveren voor een persoonlijke rondleiding.

peuterprogramma peuterspeelzaal 0 tm 4 jaar
peuterspeelzaal vve programma kinderopvang gouda
bso main plaza sprookjesboom kinderopvang 4 tm 8 jaar

Ieder kind zijn eigen sprookje

Wij geloven dat ieder kind recht heeft op een sprookje: een betoverende wereld waarin hij vrienden maakt, uitdagingen tegenkomt en uiteindelijk groeit als mens. Een wereld die wij nabootsen in onze kinderdagopvang, waar alle kids zich Very Important Persons mogen voelen. Meer weten over de visie van VIPKids?

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Boskoop

Kinderopvang op onze nieuwe locatie VIPKids boskoop.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Gouda Goverwelle

Treed binnen in ons sprookjesdorp met circusentree van grote knuffeldieren.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Gouda Centrum

Gevestigd in een grachtendpand uit 1890 aan de fluwelensingel.

Scroll naar boven