BSO Gouda - VIPKids Goverwelle

Is jouw kind is tussen de 4 en 8 jaar
Vind je dat een kind na school lekker onbezorgd mag spelen
Verwacht je van een BSO meer dan een schools lokaaltje

3x ja? Lees dan verder over de buitenschoolse opvang van VIPKids Gouda.

'Welkom bij de mooiste BSO van Nederland - waar sprookjes bestaan'

De school is uit. Jas aan, tas mee en daar gaan we, naar BSO VIPKids Gouda Goverwelle. Ja hoor, alle kinderen zijn er klaar voor: spelen in het Sprookjesdorp, samen smoothies maken, dansen in de kinderdisco en racen op het verkeersplein. BSO is een feestje!

Treed binnen in ons BSO-sprookje

Ieder kind verdient een sprookje, wat bij de buitenschoolse opvang van VIPKids Goverwelle al bij binnenkomst begint. Je wordt ontvangen met muziek, loopt binnen over de mozaïekvloer en ziet meteen de gekleurde lampjes, mooie muurschilderingen, een lange fluffy zitbank en veel gezellige knuffels. De deur gaat open en dan is daar… het VIPKids-sprookjesdorp!
BSO kinderopvang 4 tot 8 jaar meisje schommelen
bso main plaza sprookjesboom kinderopvang 4 tm 8 jaar

'Wow, dit is een vette BSO!'

Kinderen krijgen hier een grande entree met sprankelende discolampjes en bellenblaas. En dan laat ieder kind zijn schooldag definitief achter zich, want hier kom je in een miniversie van het echte leven terecht: een circustheater met grote knuffeldieren, een bloemenwinkel, kledingboetiek, heuse ridderzaal, kapsalon, autogarage compleet met tankstation en in het midden een prachtig verlichte sprookjesboom mét schommel.

Buiten spelen!

Bij mooi weer gaan we natuurlijk ook lekker naar buiten. In onze 250 vierkante meter grote tuin mogen de BSO’ers rijden in de kinderauto’s over het verkeersplein of neerploffen op de zitzakken in het overdekte loungegedeelte. In ons buitenverblijf hebben we ook een moestuin aangelegd en een kas gebouwd. Terwijl de kinderen helpen met plantjes water geven, schoffelen en zaaien, leren ze over wat er allemaal groeit en bloeit. En ze mogen helpen met het oogsten van fruit, groenten en kruiden. Bij VIPKids hebben alle kids groene vingers!
buitenplein buitenspelen kinderopvang 4 tm 8 jaar
moestuin kinderdagverblijf gouda vipkids
kinderopvang bso gouda kind over wit board

Gezond snacken

Bij de entree staat onze fruitbar, waar kinderen om beurten een mandje met fruit en groenten mogen halen. Samen maken we van deze verse ingrediënten smoothies in onze VIPKids Bakery, een dagelijks terugkerend onderdeel van ons BSO-programma.
gezond eten kinderopvang bso gouda

BSO: relax & fun

Uitgeblust of juist uitgelaten na een dagje school? Ontspannen kan bij VIPKids op allerlei manieren: door rustig wat te drinken en samen te kletsen over de dag, door een moment voor jezelf te pakken met een puzzel of boekje erbij. Maar het kan ook door lekker actief te gaan spelen – van dansen en zingen in de kinderdisco tot verkleden en optreden in het VIPKids Theatre – of mee te doen aan de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers organiseren. Bij VIPKids kiezen kinderen zelf waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

Ons streven is om het elke middag op onze BSO zó gezellig te maken, dat kinderen geen pruillip trekken als ze horen dat ze na school naar de BSO moeten, maar juist roepen: ‘Yes!’ En dat ze thuis zelfs ’s weekends al gaan vragen: ‘Wanneer mag ik weer naar VIPKids?’

open avond BSO kinderopvang gouda vipkids

BSO voor 4-8 jaar

Bij BSO VIPKids hebben we plek voor 20 kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Een twaalfjarige heeft andere speel- en ontwikkelingsbehoeften dan een zesjarige. Wij hebben daarom bewust gekozen voor de leeftijdscategorie 4-8 jaar: onze setting is helemaal ingericht voor deze speelse kinderen en onze expertise sluit het beste aan bij onderbouwleerlingen van de basisschool.

Kom een kijkje nemen

Benieuwd naar ons Sprookjesdorp en meer weten over BSO VIPKids? Kom naar onze open avond, elke donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Neem je kind(eren) gerust mee!

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang 4 tot 8 jaar

VVE Peuterprogramma

Ons VVE Programma is bedoeld voor kinderen van 2-4 jaar.

Openingstijden kinderopvang gouda bso

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden voor Kinderopvang en BSO.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven BSO en Rekentool

Tarieven voor de BSO bekijken en de rekentool gebruiken.