Kinderdagverblijf Gouda Centrum

Kinderopvang in een prachtig grachtenpand aan de Fluwelensingel

Op zoek naar een kinderopvang in Gouda Centrum? Dan zit je bij VIPKids helemaal goed!

kinderopvang gouda centrum vipkids top
kinderdagopvang kind leunt over element

The best of both worlds!

Kinderdagopvang VIPKids Gouda locatie Centrum is gevestigd in een grachtenpand uit 1890 aan de Fluwelensingel recht tegenover een prachtig park. In 2008 zijn eigenaars Mike en Larissa als gastouders gestart met VIPKids. Sinds 2012 verzorgen zij als gecertificeerd kinderdagverblijf samen met hun team van pedagogisch medewerkers opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

VIPKids Centrum heeft the best of both worlds: de kleinschaligheid en huiselijkheid van een gastouderopvang en de professionaliteit van een kinderdagverblijf. Hier kunnen we onze visie ‘Voel je thuis bij VIPKids’ helemaal kwijt.

Dagopvang alsof je thuis bent

Waarom een kinderopvang klinisch inrichten als het ook mooi en gezellig kan? Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij VIPKids thuis voelt: kinderen, medewerkers en ouders. Die fijne vibe hangt er mede door onze enthousiaste pedagogisch medewerkers én dankzij een inrichting die familiegevoel ademt en waarin praktisch en veilig prima samengaan met comfort.

Wist je dat… we bij VIPKids baby’s extra in de watten leggen met een babymassage?

Het interieur is volledig ontworpen en handgemaakt door Mike. Uniek binnen de dagopvang zijn bijvoorbeeld de handgemaakte stapelbedjes. Ze zijn ontworpen als boomhut en zo opgesteld, dat de kinderen elkaar kunnen zien voor een vertrouwd gevoel. In onze centrale speelruimte staat een bijzondere voorleesbank in de vorm van een blokhut; hier kunnen de kinderen even lekker bijkomen.

Sluiten we de dag af onder de muziekboom? Met een echte piano en allerlei andere instrumenten is het hier altijd één groot muziekfeest!

Eerst een smoothie en dan hup, naar buiten!

Lekker eten en spelen

buitenplein kinderopvang gouda

Tijd voor een hapje of drankje?

Koksmuts op, schort aan, want dan gaan we naar de VIPKids Bakery! Daar maken we samen met de kinderen de lekkerste dingen, van muffins tot minipizza’s. Bovendien maken we elke dag verse groente-en-fruitsmoothies, waarbij we ons aanbod maandelijks aanvullen met een nieuw overheerlijk recept.

Veilig buiten spelen

Al zit VIPKids Centrum in een typisch binnenstadpand, toch hebben we op ons kinderdagverblijf een mooie plek weten in te richten voor de kinderen om buiten te spelen. Ons ruime dakterras is 100% kindvriendelijk en in tropische sferen voor een vrolijk vakantiegevoel. Een heuse jacuzzi voor warme zomerdagen maakt het plaatje compleet! Even vrij buiten rondrennen kan ook: we maken graag en veel gebruik van het park dat recht tegenover VIPKids ligt en nemen de kinderen regelmatig met de bolderkar het centrum in.

Kom een kijkje nemen!

Onze locatie in het centrum van Gouda is lekker overzichtelijk met plek voor maximaal 16 kinderen. Dit is een verticale opvangroep voor baby’s, dreumesen en peuters tot 4 jaar. Dat broertjes en zusjes hier bij elkaar zitten, versterkt het familiegevoel, wat perfect aansluit bij de ‘Voel je thuis’-visie van VIPKids Centrum.

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij kinderdagopvang VIPKids Centrum. Bijvoorbeeld op onze vrije inloopavond, elke donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Of plan een persoonlijke rondleiding.

kinderopvang locatie centrum gouda
kinderdagopvang gouda reeuwijk
bso main plaza sprookjesboom kinderopvang 4 tm 8 jaar

Kinderopvang zonder wachtlijst?

Zoek je op korte termijn opvang voor je kind? Er zijn nog een paar opvangdagen beschikbaar op locatie Centrum. En anders verwijzen we je graag door naar onze VIPKids-locatie in Gouda Goverwelle. Een schitterende kinderdagopvang waar op dit moment nog voldoende ruimte is in de verschillende leeftijdsgroepen.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

kinderopvang 4 tot 8 jaar

Kinderopvang 4 t/m 8 jaar

Kinderopvang met educatieve VVE (niet gesubsidieerd).

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven Kinderdagopvang

Tarieven kinderdagopvang en berekenen met de rekentool.

locatie kinderopvang icon

Kinderopvang Boskoop

Kinderopvang op onze nieuwe locatie VIPKids Boskoop

Scroll naar boven