Nieuwsbrief VIPKids juni 2023 – Moestuin en buitenspelen

VIPKids Nieuwsbrief juni 2023 in de moestuin werken

Delen op social:

Moestuin VIPKids

In Goverwelle worden de medewerkers door een behulpzame opa geholpen in de moestuin. Er zijn allemaal nieuwe planten gezaaid en de medewerkers kunnen samen met de kinderen, bijna gaan genieten van de eerste oogst. In Centrum hebben de medewerkers zelf hun best gedaan op het dakterras. Hopelijk kunnen ze ook daar snel gaan genieten van al wat er gaat groeien!

Afmeldingen en ruildagen

Via het ouderportaal ROSA kunt u zelf uw kind afmelden bij ziekte en/of afwezigheid. Ook kunt u hier een ruildag aanvragen. In het systeem werkt dit alleen maar als u uw kind NIET eerst afmeldt. Bij het aanvragen van de ruildag kunt u aangeven welke dag uw kind niet komt en welke dag u graag uw kind wel zou willen brengen. VIPKids is niet verplicht deze ruildag toe te kennen, maar uiteraard wordt dit wel gedaan als het mogelijk is. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en het aantal medewerkers op die dag.

Warme temperaturen

Het wordt gelukkig steeds weer iets warmer buiten. Wilt u eraan denken om zonnebrand mee te geven(met naam) in het tasje van uw kind(eren)? Ook spelen wij graag met water buiten als het weer het toelaat. Wilt u eraan denken om eventueel zwemkleding / zonnehoed / zwemluiers mee te geven op hete dagen.

buiten spelen kinderopvang buitenterrein

Vakantie doorgeven

Om onze bezetting zo goed mogelijk af te stemmen op het aantal kinderen tijdens de zomervakantie, willen wij u vragen om zo snel mogelijk aan ons door te geven wanneer je kind afwezig is. U kunt de afwezigheid van uw kind(eren) doorgeven via ons ouderportaal: Rosa. Lukt dit niet? Geef dit dan door aan de medewerkers op de groep.

Personeelsupdate

Per 1 juni neemt Lola – algemeen leidinggevende helaas afscheid van VIPKids. Charlotte, voorheen assistent leidinggevende, neemt haar functie als leidinggevende over. Charlotte is vooral aanwezig op kantoor in Goverwelle op: maandag, dinsdag en donderdag. Charlotte is te bereiken via [email protected] en op het kantoortelefoonnummer; 06 – 2881 7447.

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven