Nieuwsbrief VIPKids maart 2024 – Thema Lente

safarikids groep kinderopvang gouda

Delen op social:

Nieuwe groep Safarikids

Op onze locatie in Goverwelle wordt hard gewerkt aan de nieuwe groep. De naam van deze groep is Safarikids en het belooft weer een prachtige groep te worden, wellicht heeft u al een blik naarbinnen geworpen.. Omdat de opening geen spoed is, heeft de eigenaar Mike van Vliet besloten om meer tijd te nemen voor extra decorstukken en speelhoeken om uiteindelijk de kinderen nog meer te kunnen verrassen. Wordt vervolgd dus! Een kleine sneak peek;

Parkeren VIPKids Goverwelle

Graag het verzoek om alleen te parkeren in de aangeduide parkeervakken voor de hoofdingang of voor het winkelcentrum. Er is momenteel veel controle door stadstoezicht met als gevolg een kans op een parkeerboete.

Haal en brengtijden

U kunt uw kind(eren) brengen bij VIPKids vanaf 07:00 uur. Onze medewerkers doen hun best om op tijd naar werk te komen en om goed voor te bereiden komen zij zelfs al voor openingstijd op locatie. Echter betekend dit dat u pas vanaf 07:00 uur naar binnen mag.

kinderen brengen kinderdagopvang

Om uw kind goede kwaliteit opvang te bieden, is het voor ons heel belangrijk om te weten welke kinderen er allemaal komen spelen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw kind(eren) voor 09:00 uur op de groep te brengen. Om 09:00 uur starten wij ons dagprogramma met alle kinderen aan tafel. Komt uw kindje niet spelen, meldt u dit dan voor 09:00 uur aan de pedagogisch medewerkers van de groep. Op deze manier hebben wij om 09:00 uur een goed beeld van de kinderen die er zijn of die nog komen. Hiermee voorkomen we dat er onnodig kindjes naar huis moeten worden gestuurd vanwege zieke medewerkers.

Wilt u een uitgebreide overdracht van uw kind(eren) aan het eind van de dag? Dan vragen wij u om uiterlijk 17:50 uur aanwezig te zijn. Om 18:00 uur sluiten wij onze deuren. Voor iedere keer dat u te laat komt of als u na 18:00 uur het pand verlaat, ontvangt u een boete. De boete bedraagt €15.- per 15 minuten. Wilt u uitgebreid iets bespreken, dan kunt u altijd een gesprek aanvragen met de mentor van uw kindje.

Eerste en laatste eetmoment

Eerste en laatste eetmoment Wij willen u vragen zelf zorg te dragen voor het ontbijt van uw kind of de eerste fles in de ochtend, zodat wij alle beschikbare tijd kunnen besteden aan de kinderen en ouders die binnenkomen. We vinden het namelijk heel belangrijk om persoonlijke aandacht te hebben voor iedereen die binnenkomt. Hiermee geven we de kinderen het gevoel dat ze welkom zijn en dat we het heel leuk vinden om ze weer te zien. En hebben we ook alle tijd om ervoor te zorgen dat de overdracht met ouder(s)/ verzorger(s) goed verloopt. Uiteraard is dit aan het einde van de dag hetzelfde. We willen graag onze tijd en aandacht goed kunnen inzetten voor het ontvangen van de ouders op de groep, het geven van een goede overdracht en het uitzwaaien van de kinderen. Houdt u er dus rekening mee dat er tussen 7.00u – 9.00u en 17.00u – 18.00u geen flessen worden gegeven bij VIPKids.

lente kinderdagopvang gouda

Thema aankomende maand; Lente

Het is lente! De vogels fluiten buiten en de bloemen laten zichzelf weer zien! In de lente zie je ook veel jongere dieren en is het weer langer licht! De lente beleven we door buiten te spelen en de natuur te ontdekken maar ook zeker door binnen veel over de lente te praten. Puk neemt ons iedere week mee naar een ‘ander stukje’ van de lente. Zo praten we over het groeien van de planten, zaaien we wat plantjes, kijken we naar het weer en nog veel meer..

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven