Nieuwsbrief VIPKids september 2020

Delen op social:

Onze nieuwe website is live! Neem gerust een kijkje op www.vipkids.eu

Ook onze promotiefilm van VIPKids Goverwelle is af. Laat je betoveren door ons sprookje: Filmpje op ons YouTube kanaal bekijken.

Zomer bij VIPKids!
We zitten heerlijk in het zomerseizoen en we verwachten nog wat warme en zonnige dagen. We gaan natuurlijk lekker buiten spelen, knutselen, dansen, koken en nog veel meer leuke dingen doen. Wij willen u vragen om een wit petje, wit T-shirt, zwemluiers, zonnebrandcrème en een extra setje kleding mee te geven, want we zitten graag in het zwembad. Alvast bedankt namens het VIPKids team!

Terugblik op de maand augustus
Afgelopen maand zijn we aan de slag gegaan met het thema ‘Oef! Wat warm’. Hierbij hebben we verschillende activiteiten uitgevoerd met de kinderen waar vooral Puk centraal stond. Wat was het toch een warme maand, augustus! Dit sloot natuurlijk perfect aan op ons thema. We hebben het verhaal ‘Brr, wat koud!’ gelezen. Gijs en Guusje trekken al hun kleren uit, hun schoenen, sokken, ja, alle kleren moeten uit. Het is heel erg warm buiten en de zon brandt op hun blote huid. Nadat ze alle kleren hebben uitgetrokken, doen ze hun zwembroek aan en helpen ze papa met het zwembad vullen. Ze gaan lekker in bad, maar wat voelen ze nu? Brr, wat is het water koud! Papa weet een oplossing en giet met een gieter warm water in het bad. Even voelen… Hè bah, nog steeds koud. Maar Gijs en Guusje weten er wel raad mee, ze trekken gewoon hun laarzen aan in bad! We hebben verschillende voorwerpen verzameld, zoals zonnebrillen, luchtige kleding, een strandbal, zwemluier, zandfiguren, waterballen en zonnebrandcrème.
De voorwerpen zaten in onze sensory basket waar veel te ontdekken viel en de kinderen hun fantasie de vrije loop konden laten gaan. Wat had Puk het toch warm: de kinderen hebben geholpen om Puk in te smeren, een zwembroek aan te trekken, een zonnehoedje op te zetten en natuurlijk een zonnebril op te doen.
We hebben onze eigen waaier gemaakt waarmee we lekker konden afkoelen. En we hebben dus heerlijk met water gespeeld deze maand. We voelden bijvoorbeeld of in de emmer koud of warm water zat en wat de kinderen zelf lekker vinden: koud of warm water. Ook leuk: ijsklontjes laten smelten op onze handen (o jee, wat is dat koud zeg!) en opeens bleef er een plasje water over.

Download hier de nieuwsbrief om deze verder te lezen.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven