Nieuwsbrief VIPKids april 2024 – nieuw oudersysteem

nieuwsbrief vipkids april pasen 2024

Delen op social:

Sluiting feestdagen

Graag willen wij u erop attenderen dat VIPKids gesloten zal zijn op de volgende feestdagen;

Maandag 1 april 2024 – tweede paasdag
Donderdag 9 mei – Hemelvaartsdag
Maandag 20 mei – tweede pinksterdag

Overgang naar nieuw oudersysteem

Ons ouderportaal (ROSA) stopt er binnenkort mee, wat betekent dat wij overgaan naar een nieuw systeem. (Kidsconnect, hier binnenkort meer over). Helaas gaan de foto’s en schriftjes niet mee naar het nieuwe systeem. Als wij overgaan naar het nieuwe systeem, worden alle oude gegevens veilig verwijderd volgens de privacy wet. De gegevens (contracten/gegevens kind) van alle actieve klanten gaan mee naar het nieuwe systeem. Echter gaan alle oude facturen, jaaropgaven, foto`s etc. niet mee naar het nieuwe systeem. Als u de foto’s en/of andere documenten van uw kind(eren) wilt bewaren, dan verzoek ik u om deze voor 1 april te downloaden vanuit ROSA. Klanten welke zich ingeschreven hebben maar nog geen plaatsingsovereenkomst getekend hebben, worden ook niet overgenomen door het nieuw systeem. Wilt u nog opvang bij VIPKids en bent u bereid om deze te tekenen binnen 10 dagen? Schrijf u dan opnieuw in na 15 april 2024.

pasen kinderopvang

Oudercommissie

Wij zoeken voor onze locaties Centrum en Boskoop naar ouders die met ons mee willen denken en ons advies willen geven over het reilen en zeilen op de groepen. Heeft u hier interesse in, mail dan naar [email protected]

Graag stellen de oudercommissieleden van de locatie Goverwelle zich aan u voor;

Elsbeth

Ik ben Elsbeth en trotse moeder van bijna 3 jarige Djenna die op maandag en donderdag op sprookjesdorp verblijft. Ik werk als verpleegkundige in de Hanepraij op een afd. waar deels hospice zorg / crisiszorg en somatische zorg gegeven word. Ik vind het belangrijk onderdeel van oudercommissie te zijn zodat je mee kan denken in beleid wat aansluit bij behoefte en gezonde toekomst van de kinderen van VIPKids.

Chantal

Hoi, ik ben Chantal van der Marel, 38 jaar oud en woon samen met mijn man Alex en mijn zoon Puk in de binnenstad van Gouda. Momenteel ben ik zwanger van de tweede. Deze zal eind mei komen en vanaf september zullen we hem ook naar VIPKids Goverwelle brengen. Alex en ik hebben een eigen bedrijf in de elektra, laadstations en zonnepanelen. Dit doen we al 6 jaar met veel plezier. Verder koken we graag en draaien we graag LP’s. Ik vind het belangrijk om inspraak te kunnen hebben bij wat er zoal speelt op de plek waar mijn kinderen toch een behoorlijke tijd doorbrengen en heb me daarom aangemeld voor de oudercommissie. We brengen Puk op maandag, woensdag en vrijdag. Als je een opmerking hebt of vragen voor de oudercommissie kun je me altijd aanspreken. Met vriendelijke groet, Chantal

Fiona

Hallo! Mijn naam is Fiona Brak, 33 jaar, en moeder van Marleigh en Julia. Ik zit nu een aantal jaar in de oudercommissie van VIPKids Goverwelle. Hierbij hoop ik een steentje bij te dragen aan het verbeteren van het beleid voor zowel medewerkers als de kinderen. We zouden het leuk vinden als we nog meer input van andere ouders mogen ontvangen dus laat het ons weten als je iets zou willen bespreken!

BABYNEWS

Onze lieve collega Kaylee (VIPKids Goverwelle/babyhotel) en haar man zijn in blije verwachting van een dochter. Kaylee is in augustus uitgerekend. Wij wensen haar een fijne, voorspoedige zwangerschap toe!

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven