Nieuwsbrief VIPKids januari 2024 – Nieuwe groep!

safarikids groep kinderopvang gouda

Delen op social:

Nieuwe groep Safarikids

Op onze locatie in Goverwelle wordt hard gewerkt aan de nieuwe groep. De naam van deze groep is Safarikids en het belooft weer een prachtige groep te worden, wellicht heeft u al een blik naar binnen geworpen.. Omdat de opening geen spoed is, heeft de eigenaar Mike van Vliet besloten om meer tijd te nemen voor extra decorstukken en speelhoeken om uiteindelijk de kinderen nog meer te kunnen verrassen. Wordt vervolgd dus!

Veiligheid

Het komt soms voor dat de toegangsdeur open blijft staan en niet in het slot valt. Graag willen wij u verzoeken om ten alle tijden de toegangsdeuren van de locaties goed achter u dicht te sluiten.

Het is ook van groot belang dat de deur van het hekwerk meteen wordt gesloten na binnenkomst of bij het vertrekken vanaf het speelplein.

Update Personeel

Eind februari nemen wij helaas afscheid van Esmee (Goverwelle, theater groep). Onlangs heeft Esmee haar diploma behaald en zij heeft ervoor gekozen om een vervolgopleiding te gaan volgen. Wij wensen haar heel veel succes en wij gaan je erg missen!

In januari is Janah gestart als pedagogisch medewerker op de locatie in Boskoop. Zij zal vooral te zien zijn op de groep; Kidslounge.

In februari verwelkomen wij drie nieuwe BBL-studenten. Danielle start op de groep theater op Goverwelle, Riley start op het Centrum en Christel start op de Kidslounge in Boskoop. Heel veel werkplezier toegewenst!

google review achterlaten

Google review

U kunt uw waardering voor onze opvang laten blijken door een review te schrijven op google. Uw referentie is belangrijk voor onze medewerkers en toekomstige klanten. Wilt u ons hierbij een handje helpen? Onze dank hiervoor!

Voor VIPKids Boskoop kunt u uw review hier kwijt: https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review,
voor VIPKids Gouda Goverwelle via de volgende link: https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review
en voor VIPKids Gouda Centrum via https://g.page/r/CSF3mVu2e2YHEBE/review

VIPKids Blog

Heeft u op onze website de leuke blogs al wel eens bekeken en gelezen? Er staan blogs over allerlei verschillende kind gerelateerde onderwerpen. Heel interessant! U vindt de blogs op onze website onder het kopje Nieuws of via deze link: Nieuwspagina kinderopvang VIPKids. Gouda Leest u mee?

Om de volledige nieuwsbrief te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven