Nieuwsbrief VIPKids december 2023 Sinterklaas

kinderdagverblijf sinterklaas vieren

Delen op social:

Inspectie Goverwelle

Zoals u in de afgelopen twee nieuwsbrieven al heeft kunnen lezen, is de GGD op al onze locaties langs geweest voor de jaarlijkse inspectie. Voor de locaties Centrum en Boskoop hadden we al een positief rapport ontvangen en nu is ook het rapport voor locatie Goverwelle binnen. En ook deze is
positief!

Wat zijn we ontzettend blij met dit resultaat en uiteraard ook ontzettend trots op onze medewerkers die ervoor gezorgd hebben dat VIPKids ook dit jaar weer kwalitatief goede kinderopvang aan kan bieden! Een dikke pluim dus voor al onze medewerkers! Uiteraard vinden ze het ook erg leuk om uw waardering te horen!

U kunt uw waardering ook laten blijken door een review te schrijven over onze kinderopvang. Uw referentie is belangrijk voor ons om onze medewerkers extra te motiveren. Onze dank hiervoor!

Voor VIPKids Boskoop kunt u uw review hier kwijt: review plaatsen.
Voor VIPKids Gouda Goverwelle via de volgende link: review plaatsen.
Voor VIPKids Gouda Centrum via de volgende link: review plaatsen.

Wilt u het verslag van de inspectie nalezen, dan kunt u deze vinden op onze website via de volgende link: Inspectierapport VIPKids Goverwelle 22-09-2023

kinderopvang sinterklaas feest vieren

Thema kinderdagverblijf Sinterklaas feest

December is een heerlijk tijd bij VIPKids, want dan is het bijna de hele maand wel feest! We zijn eind vorige maand al gestart met Sinterklaas, want hij kwam vroeg op visite dit jaar! Het bezoek was een groot succes en we zijn heel lief geweest met z’n allen, want Sinterklaas had een heleboel cadeautjes voor ons meegenomen!

Zo hebben alle locaties nu een eigen springkussen, zodat we verjaardagen nóg uitgebreider kunnen vieren! Daarnaast hebben de Pieten een aantal loopauto’s voor binnen en buiten meegenomen. Deze worden allemaal zo snel mogelijk in elkaar gezet, zodat de kinderen er heerlijk mee kunnen spelen.

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven