Nieuwsbrief VIPKids januari 2021

VIPKIds-nieuwsbrief-januari-2021-winter

Delen op social:

Winter bij VIPKids

We zitten in het winter seizoen en we verwachten regenachtige en koude dagen. We gaan natuurlijk buiten spelen, knutselen, dansen, koken en nog veel meer leuke dingen doen. Wij willen u vragen om extra kleding mee te geven, als we naar buiten gaan kunnen de kleren nat worden! Alvast bedankt namens het VIPKids team!

Terugblik op de maand december

Afgelopen maand zijn we aan de slag gegaan met het thema ‘Kerst & Oud en Nieuw. Hierbij hebben we verschillende activiteiten uitgevoerd met de kinderen waar vooral Puk centraal stond. We zijn begonnen met het thema te introduceren doormiddel van ons Dikkie Dik Kerstmis boek. Dikkie Dik zit in de kerstboom en eet alle kerstkransjes op, dan pakt hij in het topje van de boom het laatste kerstkoekje. ‘Boem’ de kerstboom valt om en Dikkie Dik zit onder de kerst verlichten en de kerstballen, gekke Dikkie Dik.

We hadden deze maand een kerst sensory basket. Dit is sensopatisch spelen, dat wil zeggen dat de baby’s op ontdekking gaan met materialen. Ze ontdekken de wereld rondom hen en hun zintuigen worden gestimuleerd. Wat ligt er onder het kleed? Puk bekijkt de bobbel onder het kleed. Wat zou dat zijn? Zijn jullie ook benieuwd wat het is kinderen? We voelde onder het kleed, wat zou het kunnen zijn? Het zijn wanten, hebben jullie ook wanten kinderen? We hebben ze bij Puk aangedaan en bij de kinderen. We hebben onze eigen wanten geknutseld, deze zijn prachtig geworden. Ook had Puk het koud en hebben wij een kersttrui voor Puk gemaakt. Uiteraard hebben wij deze maand samen met de kinderen kerstkoekjes gemaakt en versierd. Wat waren ze heerlijk om op te smullen. We hebben veel lichaamsbeweging met onze yoga oefeningen gehad, leuk om te doen en gezond voor het lichaam. Ook hebben de leidsters de kinderen verwend met heerlijke massages.

Om verder te lezen download u hier de nieuwsbrief.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven