Nieuwsbrief VIPKids juli 2023, “Oef wat warm”!

VIPKids Nieuwsbrief juli 2023 oef wat warm

Delen op social:

Thema: “Oef, wat warm”.

Afgelopen periode hebben we met z’n allen gewerkt aan het thema ‘Oef, wat warm’. Dit thema paste enorm goed bij het zomerse weer en we hebben volop kunnen genieten van de zon, van water en van het buitenspelen met elkaar. Wat was het heerlijk zeg! De rest van de zomer gaan we aan de slag met het thema Circus. Dat is één van onze favoriete thema’s! In het thema Circus gaan we, samen met Puk, kijken naar wat een circus is en wie daar allemaal werken. We gaan uiteraard kijken of er ook circustalent bij onze kinderen (en medewerkers) zit! Ook komen de kleuren en vormen binnen dit thema aan bod. Dus weer genoeg leuke dingen om naar uit te kijken!

Buitenterrein in Goverwelle weer stralend!

Het buitenterrein in Goverwelle is weer onder handen genomen en opgeknapt. Het verkeersplein heeft weer een lik verse verf gekregen en in de moestuin groeit alles hard! Ook het tuinhuis heeft nieuwe, vrolijke platen gekregen De kinderen genieten hier volop van en u kunt meegenieten via social media! Heeft u het filmpje en de prachtige foto’s op onze Facebook– en Instagrampagina al gezien?

Personeelsupdate

Afgelopen maand hebben wij helaas afscheid genomen van Denise (Centrum), Jacolien (Boskoop) en Daphne (Goverwelle). We wensen hen alle drie het allerbeste met hun nieuwe uitdaging(en). Zoals u in de vorige nieuwsbrief al heeft kunnen lezen, hebben we ook afscheid genomen van Lola. Charlotte neemt haar taken als leidinggevende over.

Gelukkig hebben we ook weer nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Voor Shirley (Centrum) en Nour (Goverwelle: Kidslounge) zit hun zwangerschapsverlof er weer op. Welkom terug meiden!

Ook heten we Wilmar (Goverwelle: Sprookjesdorp), Aloysia (Boskoop), Lotte (Goverwelle: Kidslounge), Joy (Goverwelle/Centrum), Ashley (Centrum) en Marianne (Boskoop) van harte welkom binnen de VIPKids-familie! Zij zullen zich op de groepen zelf voorstellen aan de ouders als dit nog niet gebeurd is.

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven