Nieuwsbrief VIPKids augustus 2023, Circus

VIPKids Nieuwsbrief aug 2023 circus

Delen op social:

Thema Circus

We zitten momenteel midden in het thema Circus, heeft u het al gezien op social media? De kinderen lezen boekjes over het circusleven, knutselen (onder andere) clowntjes, oefenen met dansjes en trucjes en zingen circusliedjes! Ze hebben er zoveel plezier mee! Ook de groepen worden langzamerhand steeds meer omgetoverd tot circustenten, heeft u het al gezien? Heel gezellig!

We gaan nog lekker even verder met dit thema en ook de zomer pakken we lekker mee. Aan het eind van de maand is de zomer alweer bijna voorbij en gaan we voorzichtig al een kijkje nemen in de Herfst. Dit doen we samen met onze Reuzen en Kabouters. We hopen alleen dat het weer nog wel even wat langer in het zomerthema blijft hangen!

Personeelsupdate

Afgelopen maand hebben wij helaas afscheid genomen van Latifa (bol-stagiare, Goverwelle), Sanaa (bol-stagiaire, Centrum) en Demi (bol-stagiaire, Goverwelle). Zij hebben hun stageperiode afgerond en gaan volgend jaar ergens anders stagelopen en (mee-)werken. We wensen hen het allerbeste op hun nieuwe stage-/werkplek.
Gelukkig hebben we ook weer nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. In Boskoop komen Annemarie en Rossientely (BBL) ons team versterken. We heten hen van harte welkom binnen de VIPKids-familie! Zij zullen zich op de groepen zelf voorstellen aan de ouders als ze starten.
Ook zijn wij ontzettend trots op onze Quinty (Goverwelle/Boskoop) en Esmee (Goverwelle). Zij hebben hun diploma gehaald! Gefeliciteerd toppers! U kunt ze zelf ook feliciteren, want ze blijven allebei werken bij VIPKids! Is dat niet fantastisch?

VIPKids Blog

Wist u dat u op onze website leuke blog’s kunt vinden met allerlei interessante onderwerpen (kind gerelateerd)? Bekijk eens ons laatste artikel “Oei, ik groei” over het belang van babyopvang voor een bloeiende ontwikkeling van uw kind.

Ruildagen en extra dagen in vakantietijd

Het is alweer zomervakantie! In de vakantietijd worden ruildagen eigenlijk niet goedgekeurd in verband met de vakantieperiodes van medewerkers. U kunt proberen een extra dag aan te vragen in ROSA als u dit nodig heeft. Er wordt dan gekeken of er plaats is voor uw kindje. Een extra dag is altijd tegen betaling.

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven