Magische zomerse uitjes met je baby

magische zomeruitjes met je baby

Delen op social:

In het betoverende koninkrijk Nederland, waar de zomerse zonnestralen dansen en de briesjes van vreugde fluisteren, zijn er magische uitjes voor de kleinste prinsen en prinsessen van het rijk. Laat mij je meenemen op een avontuurlijke reis door vijf betoverende bestemmingen die speciaal zijn ontworpen voor de kleintjes tijdens de warme zomerdagen.

Het Sprookjeswonderland

Diep in het hart van een weelderig bloemenveld, waar de kleuren van de regenboog schitteren, bevindt zich Sprookjeswonderland. Een plaats waar wonderen en vrolijkheid samenkomen. Hier kunnen baby’s dansen met vlinders in de bloementuin, terwijl de lucht gevuld is met de betoverende glans van ontelbare sterren. Betreed het wonderland en zie hoe de sprookjes tot leven komen, zoals ronddwarrelende kleine feeën, terwijl ze lachend een zomerse melodie zingen.

Stap binnen in een wereld vol sprookjes bij Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Deze betoverende attractie combineert prachtige sprookjesvertellingen met speelplekken en shows voor jonge kinderen. Geniet van een wandeling door het sprookjesbos en laat de kleintjes kennismaken met hun favoriete sprookjesfiguren.

De Magische Pluktuin

Breng een bezoek aan de Sfeerstal en hun bloemenpluktuin in Nieuwveen, waar je samen met je baby kunt wandelen tussen kleurrijke bloemenvelden. Hier kunnen mooie en magische bloemen geplukt worden (zonder reservering) en kan je genieten van de prachtige omgeving, terwijl de kleintjes de geuren en kleuren van de bloemen ontdekken.

Na het ontdekken van deze magische plek is er alle ruimte voor een heerlijk sprookjesachtige thee in het theehuisje, en jullie kunnen er zelfs voor kiezen om een nachtje te verblijven in de B&B.

Een magische, en een wonderlijke plek voor groot en klein. 

bloemen plukken met kinderen

Het Monkey Speelbos

Wat een avontuur in het weelderig bos van Wassenaar, waar de takken als speelgoed reiken naar de hemel. Hier bevindt zich het uitdagende Monkey Speelbos. Een plek waar de meest fantastische speeltuigen en magische schommels wachten om ontdekt te worden. Baby’s kunnen de betoverde schommels bestijgen en door de lucht zoeven als kleine elfjes. Het bos zingt vrolijke liedjes terwijl de baby’s zich vermaken met papa en mama, waar de mooiste boshutten, kabelbaan en uitkijktoren op jullie wachten.

En om dit uitje nog leuker te maken, is de entree gratis!

Het Nijntje avontuur

Diep in het hart van de stad Utrecht bevindt zich het betoverende Nijntje Museum, een magische plek waar de dromen van kinderen tot leven komen. Bij het betreden van dit sprookjesachtige museum worden ouders en baby’s omringd door levendige kleuren en zachte melodieën. De muren lijken te ademen en magische illustraties nemen hen mee op een reis door de avonturen van Nijntje en haar vriendjes. Interactieve zones, sprankelende kunst studio’s en betoverende schermen vol dansende tekeningen vullen de lucht met vrolijkheid en verwondering. 

Het Nijntje Museum is een plek waar creativiteit en verbeelding samenkomen, en waar elke stap een toverachtige ervaring is die nog lang in de harten van ouders en baby’s zal blijven voortleven.

nijntje museum utrecht 2
nijntje museum utrecht

Kinderboerderij De Hout en het kabouter speelbos

Ontdek de magie van dieren op Kinderboerderij de Hout in Alkmaarderhout. Deze kinderboerderij biedt een veilige omgeving voor baby’s om verschillende boerderijdieren te ontmoeten, van knuffelige konijntjes tot nieuwsgierige geitjes. Er is ook een kabouter speeltuin waar de kleintjes kunnen rondkruipen en plezier kunnen maken.

Verken kabouterhuisjes, aai zachte dieren en geniet van de geur van bloemen en gras. Het kabouter speelbos biedt betoverende speeltoestellen en glijbanen die baby’s en ouders uitnodigen om samen te spelen en te dromen. Hier worden harten gevuld met vreugde, avontuur en verwondering, terwijl kostbare herinneringen worden gecreëerd in een sprookjesachtige omgeving.

stadboerderij de hout

Betreed nu de meest betoverende wereld van verwondering: VIPKids in Gouda!

VIPKids Kinderopvang & Entertainment

Van spannende ontdekkingen tot tedere momenten van leren, VIPKids in Gouda is niet alleen een kinderopvang, maar een poort naar een wereld van onbegrensde mogelijkheden. Hier, in dit magische sprookjesdorp, wordt de toekomst geweven met glimlachen en wordt elke dag een nieuw hoofdstuk in het sprookje van je kind.

Schrijf je kind nu in via: https://www.vipkids.eu/inschrijven-kinderopvang/ 

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven