Nieuwsbrief VIPKids september 2023 – Weer naar school

terug naar school vipkids nieuwsbrief

Delen op social:

Vakantie

De schoolvakantie is weer voorbij, maar bij ons loopt de vakantieperiode nog even door. Een aantal medewerkers zijn nog lekker aan het genieten en ook nog niet alle kinderen zijn alweer terug van vakantie. Het kan zijn dat u deze maand dus nog wat andere gezichten voorbij ziet komen op de groep!

Verbouwing

Op locatie Goverwelle zijn er door de houder twee prachtige keukenblokken geplaatst op de groepen Theater en Kidslounge, zodat nu elke groep een eigen keuken heeft. We zijn hier heel blij mee! Ook wordt er hard gewerkt aan extra verschoonruimte, zodat we de kinderen nog beter kunnen verzorgen. Heeft u ze al gezien?

Naast deze aanpassingen, krijgen we een nieuwe peutergroep op Goverwelle. Deze groep wordt ook door de houder ontworpen en gemaakt en het belooft net zo’n sprookje te worden als de andere groepen. We kunnen niet wachten tot we zien wat hij ervan gaat maken! Het is de bedoeling dat de groep per 1 december kan gaan draaien. In 2024 staat locatie Centrum op de agenda voor een opknapbeurt.

peuter naar peuteropvang

Thema

Het weer slaat langzaam om en we bereiden ons vast een beetje voor op de Herfst. Dit doen we door ons nieuwe thema: Reuzen en kabouters. In dit thema gaan we kijken naar tegenstellingen zoals groot (reus) en klein (kabouter), lang en kort en dik en dun. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar de veranderingen die het seizoen Herfst met zich meebrengt. In de herfst gaan de blaadjes van de bomen vallen en verkleuren ze naar geel, oranje, rood en bruin. Ook zien we eikeltjes, kastanjes en beukennootjes en groeien er paddenstoelen. We nemen de kinderen mee op avontuur, gaat u ook mee?

Kinderwagens en buggy’s

Om de veiligheid en de hygiëne op de gangen en op de groepen te garanderen, willen we u vragen kinderwagens en buggy’s buiten (locatie Boskoop) of bij de entree (locatie Goverwelle en Centrum) te laten staan. U kunt uiteraard met uw kind mee de groep op lopen.

Personeelsupdate

Deze maand verwelkomen wij bol-stagiaires Charissa, Tessa en Ahlam. We vinden het heel leuk dat wij ze mogen leren wat voor een prachtig vak we hebben! Zij zullen zich op de groepen zelf voorstellen aan de ouders als ze starten.

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen klikt u hier om deze te downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven