Nieuwsbrief VIPKids november 2023 Hatjoe!

vipkids thema herfst hatjoe

Delen op social:

Inspectie Boskoop

Op al onze locaties is afgelopen maand de GGD langs gekomen voor de jaarlijkse inspectie. We hebben inmiddels ook het tweede inspectierapport van locatie Boskoop ontvangen en ook dat is een prachtig rapport! Uiteraard zijn weer net zo trots op onze medewerkers, want zij hebben wederom laten zien dat ze heel goed werk verrichten met liefde voor de kinderen! Het inspectierapport staat op onze website. U kunt deze vinden via Inspectierapport VIPKids Boskoop 11-09-2023.

Thema Herfst Hatjoe!

Ook in november zijn we nog druk aan de slag met de Herfst en met het thema ‘Hatsjoe’. Puk is zo ziek geworden dat we meer tijd nodig hebben om hem beter te maken! 😉 Heeft u het al gezien op onze social mediapagina’s? De kinderen zijn er hartstikke druk mee! Wel merken we dat het alweer vroeger donker begint te worden en ook de temperatuur daalt al flink. Daarom gaan we halverwege de maand kijken naar het seizoen Winter en gaan we ook voorzichtig een blik werpen op de feestdagen die in december allemaal langs gaan komen. Maar daarover meer in de volgende nieuwsbrief!

Kinderwagens en buggy’s

Om de veiligheid en de hygiëne op de gangen en op de groepen te garanderen, willen we u nogmaals vragen kinderwagens en buggy’s buiten (locatie Boskoop) of bij de entree (locatie Goverwelle en Centrum) te laten staan. U kunt uiteraard met uw kind mee de groep op lopen.

Om de nieuwsbrief in zijn geheel te lezen kunt u deze hier downloaden.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven