Nieuwsbrief VIPKids oktober 2023 – Herfst doet zijn intrede

herfst bij vipkids nieuwsbrief oktober 2023

Delen op social:

Inspectie Centrum

Op al onze locaties is afgelopen maand de GGD langs gekomen voor de jaarlijkse inspectie. We hebben inmiddels het inspectierapport van Centrum ontvangen en dat is een prachtig rapport! We zijn ontzettend trots op onze medewerkers, want zij hebben wederom laten zien dat ze heel goed werk verrichten met liefde voor de kinderen! Het inspectierapport staat op onze website. U kunt deze vinden via Inspectierapport VIPKids Gouda Centrum BV 15-08-2023.

Dag van de leid(st)er

Op 21 september was het weer de jaarlijkse Dag van de Leid(st)er. Onze medewerkers zijn ontzettend veel verwend met bloemen en lekkere dingen en in het zonnetje gezet door ouders en kinderen. Onwijs bedankt hiervoor. Het is heel fijn om te zien en voelen dat we zo gewaardeerd worden! De leid(st)ers hebben er op de groepen ook met de kinderen een

feestje van gemaakt!

Ook de directie van VIPKids wilde hun waardering en dankbaarheid tonen op deze speciale dag. We hebben deze fantastische dag gezamenlijk afgesloten met een bedrijfsuitje. Met z’n allen hebben we bij ’t Reeuwijkse Hout heerlijk gegeten en gedronken. Wat was het gezellig!

Thema

Het weer werkt mee en laat de kinderen uit eerste hand kennismaken met de herfst! Op de groepen wordt gekeken naar de herfstkleuren, naar de herfstdieren en naar tegenstellingen als groot en klein (met onze Reuzen en Kabouters). Ook de paddenstoelen en kastanjes komen aan de beurt.

Volgende maand gaan we aan de slag met het thema ‘Hatsjoe’. In dit thema is Puk ziek. Hij is verkouden. De kinderen verzorgen Puk, gaan op ziekenbezoek en brengen een bezoekje aan de dokter. Gelukkig is Puk aan het eind van het thema weer beter! De nadruk in dit thema ligt op ziek zijn en weer gezond worden.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden en in zijn geheel te lezen.

Kinderopvang met een vleugje magie

Ieder kind verdient een sprookje

rondleding boeken icon

Rondleiding inplannen

Vrijblijvend een kijkje komen nemen, boek nu uw rondleiding.

kinderopvang tarieven en kinderopvang rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze tarieven en bereken uw kosten met onze rekentool.

aanmdelden kinderopvang en bso

Aanmelden kinderopvang

Uw kind aanmelden voor BSO en kinderopvang.

Scroll naar boven